Een bloemetje met uw persoonlijke smaak

Fijn om te geven, een samengesteld boeket voor elke gelegenheid

In onze bloemenwinkel verkopen we de snijbloemen per stuk. De ruikers binden wij geheel op uw wens naar een boeket met de bloemen van uw keuze. Daarin zijn alle kleurencombinaties in het bos bloemen mogelijk.

Bedenk het zelf, of laat u verrassen. Ook met bloemen gestoken in oasis er is van alles mogelijk. We noemen dit bloemstukken. Als ondergrond wordt een schaal of vaas gebruikt, daardoor zijn stukken direct te plaatsen.

U kunt wachten terwijl wij uw voorkeuren binden in een boeket met feestelijke verpakking. Bent u onderweg, dan heeft u keuze uit klaarstaande boeketten. Aangevuld met een kaartje of lint met een persoonlijke boodschap, dat is wel zo fijn om te geven.

Boeket Bloemsierkunst Groeneveld kleurrijk
Boeket Bloemsierkunst Groeneveld kleurrijk
Boeket Bloemsierkunst Groeneveld roze

Een boeket bestellen?

Bel, of kom langs in onze gezellige winkel. Wij helpen u met passie.

Een boeket is een bos snijbloemen

Een ruiker

De naam is ontleend aan het Frans (bouquet d’arbres) en heeft betrekking op de geur. Een boeket wordt daarom ook wel ruiker genoemd, maar nog vaker een bloemetje of een bosje bloemen. Het bosje bloemen is het meest gegeven cadeau in Nederland, vaak als “iets erbij”, dus naast het “eigenlijke cadeau”.

Snijbloemen

Snijbloemen zijn bloemen die verwerkt worden in een boeket of bloemstuk. Snijbloemen zijn houdbaar van enkele dagen tot enkele weken.

Vers water

Zorg dat uw boeket na ontvangst zo snel mogelijk water krijgt en daarna altijd voldoende water heeft. De watertemperatuur waarbij bloemsoorten het beste gedijen verschillen. In ons land worden veel gemengde boeketten verkocht. Daarvoor geldt over het algemeen dat vers water, niet te koud en niet te warm, prima is.

Een bloem met een betekenis

Maak een goede indruk

Wil je iemand bedanken, een hart onder de riem steken, ‘zomaar’ een bloemetje geven of een romantische sfeer kweken? Dan is het net zo leuk als je een bloem kiest met een betekenis. Dat geeft een extra accent.

Liefde

Al tijden hebben bloemen een betekenis. Op schilden, kastelen, vlaggen, schepen en kleding brengen mensen al eeuwen bloemen aan. Om te laten zien waar ze voor staan. En de kracht van die ‘boodschap’ heeft nog niet aan betekenis ingeboet. Zelfs als moderne tattoo zie je bloemen op een schouder terug. We kennen allemaal de roos als symbool van de liefde. Maar er zijn nog veel meer bloemen die je in bepaalde situaties zou kunnen kiezen. Wat denk je van een lelie als teken van geluk?

Kies uit meerdere bloemen

En je kunt kiezen uit één exemplaar, een bosje bloemen of een vrolijk boeket waarin je verschillende bloemen laat verwerken of waarin één bloem met kop en schouders boven de andere uitsteekt. Bekijk onderstaande lijst maar eens. En anders vraag je het ons. Bij Bloemsierkunst Groeneveld zal je zeker slagen.

Speciale bloemen

Acacia = Vriendschap
Amaryllis = Trots, betoverende schoonheid
Anemoon = Eerlijkheid, zorgzaamheid. ‘Ik wil graag bij je zijn’
Chrysant = Bedankt
Dahlia = ‘Voor altijd de jouwe’
Fresia = ‘Ik wil mijn vreugde met je delen’
Jasmijn = Vriendschap, naastenliefde
Narcis = IJdelheid, nieuw leven
Passiebloem = Geloofsijver, lijden van Christus
Roos = Liefde, geluk, vreugde
Tulp = Perfecte liefde, succes, gebed
Zonnebloem = ‘Je bent fantastisch. ‘Bewondering, kracht, levenslust.

Bekijk hier onze boeketten

Redenen om te geven

Voor wie

  • Partner
  • Familie
  • Vrienden
  • Collega
  • Geliefde

Voor wat

  • Verjaardag / feliciteren
  • Beterschap wensen
  • Diploma uitreiking
  • Liefde / romantiek
  • Verdriet / sorry zeggen

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers, mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.
Bloemsierkunst Groeneveld boeket
Boeketten
Bloemsierkunst
Bloemsierkunst Groeneveld trouwen bruidsboeket
Bruidswerk
Bloemsierkunst Groeneveld rouwstuk
Rouwboeket
Wij staan voor onze

vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722