Bruiloft Erna & Jessica

Bruiloft Erna & Jessica

Bruiloft Erna & Jessica

Nogmaals bedankt voor jullie werkzaamheden, deze waren volledig naar onze wens en hebben bijgedragen aan een prachtige dag.

Voor de bruiloft van Erna & Jessica heeft Bloemsierkunst Groeneveld het bloemwerk verzorgd. Het geheel was in witte, roze, gele en oranje tinten. Niet te wild, niet te groot. Een rustig bruidsboeket met uitstekend blad. De sfeer is gecreëerd met een witte Avalance roos, een Vuvuzela roos en eucalyptus. De bruidsmeisje en jonkheren droegen een polscorsage van een witte roos, gipskruid en eucalyptus gebonden op een smal wit lint. De trouwauto was versiert met lang bloemstuk van 2 soorten Eucalyptus, gipskruid met vleugje zacht roze tint. Op de trouwlocatie Rietland te Zuidwolde was de backdrop van het trouwaltaar versiert met een bloemstuk en twee bloemenslingers. Daarnaast waren de banken voorzien van toefjes. De bruidstaart met bloemen is gemaakt door Cake Wish.

Bruiloft Erna & Jessica, Rietland Zuidwolde. Foto: Stephan Keereweer.
Bruiloft Erna & Jessica, Rietland Zuidwolde. Foto: Stephan Keereweer.

Trouwlocatie

Rietland

Bruidsfotograaf

Stephan Keereweer Fotografie

Bruidstaart

Cake Wish

Trouwfotograaf Stephan Keereweer - De Grote Dag bruidsfotografie
© Stephan Keereweer

Trouwfotograaf Stephan

Échte bruidsfotografie. Jullie verhaal vol dierbare momenten

Ongedwongen met een eigen stijl en visie. Bruidsfotograaf Stephan fotografeert al elf jaar full-time bruiloften.

Hij is op jacht. Op jacht naar jullie verhaal. Echte momenten, emoties maar ook de kleinste details. Hij werkt onopvallend maar durft dichtbij te komen op het juiste moment. Terwijl jullie feest vieren, lachen, huilen of knuffelen kijkt hij continu mee en legt hij ieder moment zo goed mogelijk en haarscherp vast. Een ongedwongen, ongeregisseerde trouwreportage die jullie met de tijd alleen maar meer zullen koesteren.

Trouwlocatie Rietland Zuidwolde

Trouwlocatie Rietland Zuidwolde

Voor een hemelse dag

Bij Rietland is de uitvoering van de ceremonie, de inrichting, het verloop van de dag, allemaal maatwerk. Je kunt daar eindeloos te variëren. Binnen trouwen in een formele of informele setting. Buiten trouwen bij het prieeltje op het veld. Of vier het feest in het Voorhuis, dan is het mogelijk om te trouwen in het land van Natuurmonumenten, met ruimte voor bruidspaar, getuigen en de ambtenaar van de burgerlijke stand.