Bruidswerk Ingmar & Willemieke

Bruidswerk Ingmar & Willemieke

Bruidswerk Ingmar & Willemieke

De bruiloft was een fantastische dag! Nog mooier dan we hadden gehoopt. Alles verliep naar wens en we waren heel relaxed. Onze genodigden vonden de bloemen erg mooi en we kregen heel veel complimenten.

Ook onze ouders en onze ceremoniemeester waren zeer verheugd dat zij mochten genieten van de bloemen na afloop van de bruiloft, omdat wij de volgende dag op huwelijksreis gingen.

Tot onze grote verassing ontvingen wij na onze honeymoon ook nog een nieuw boeket van Bloemsierkunst Groeneveld. Onze ouders hadden dit prachtige boeket door jullie bij ons thuis laten bezorgen. Hierdoor konden wij ook nagenieten van de prachtige bloemen.

We vonden de samenwerking met jou erg prettig, waarvoor dank! We zien elkaar vast wel weer.

Voor de bruiloft van Ingmar & Willemieke heeft Bloemsierkunst Groeneveld het bloemwerk verzorgd. Bloemstuk op vaas als aankleding van de Koepelkerk. Een handgebonden bruidsboeket voor de bruid. Kleine bruidsboeketjes voor twee bruidsmeisjes, haardecoracties, corsages en boeketjes op kleine vaasjes als tafeldecoratie. De mannen droegen passende corsages.

Bruidswerk Ingmar & Willemieke
Bruidswerk Ingmar & Willemieke

Locatie

Koepelkerk Veenhuizen
Hoofdweg 112
9341 BK VEENHUIZEN

Website:

Koepelkerk Veenhuizen

Bruidswerk Ingmar & Willemieke

© Jurgen Moorlach

Absolut Fotografie

Puur fotograferen, zonder te regisseren

Bruidsfotograaf Jurgen Moorlach vangt jullie dag in beeld. Met mensen die je lief zijn, op een plek waar je samen voor hebt gekozen en op de manier die bij jullie past. In beeld met alle emoties, grappen en grollen. Hij maakt jullie bruiloft compleet. En kijkend in jullie trouwalbum beleef je de dag keer op keer weer!