Stijlvol groen voor thuis of op kantoor

Nieuw bij Bloemsierkunst Groeneveld groene wandsystemen voor een gezonde leef-, leer-, of werkomgeving. Je hoeft geen groene vingers te hebben voor de verzorging van de planten. De leegmelder geeft aan wanneer het waterreservoir gevuld mag worden.

Lease verticaal groen

Vanaf september 2022 voor onze zakelijke klanten die duurzame ambities hebben. Wil je investeren in een groene werkomgeving voor een prettiger werkklimaat? Vanaf september kunt u dat doen tegen lage kosten, een investering is niet nodig. Meld ons uw duurzame ambities en wij denken mee.

Bloemsierkunst Groeneveld is leverancier voor de innovatieve modulaire indoor groensystemen van Mobilane. Voor binnen en buiten als alleenstaande of modulaire toepassing van LivePicture GO, LivePicture, LiveDivider of LivePanel PACK.

LivePicture GO

LivePicture GO

LivePicture 1, 2, 3 of 4

LivePicture 1,2,3,4

LiveDivider PLUS 1, 2 of 3

LiveDivider PLUS

LivePanel PACK

LivePanel PACK

Duurzaam

Gemaakt van duurzame materialen en 100% recyclebaar

Zuinig in waterverbruik

Waterreservoir voorziet de planten voor meerdere weken van water

Schone en gezonde lucht

De planten zorgen voor een schone lucht en gezond binnenklimaat

Modulair

Op diverse manieren toe te passen, alleenstaand of in speelse wandcollage

Verwisselbare plantcassettes

Makkelijke vervangbare plantcassettes voor zien van meerdere sleuven

Eenvoudige montage

Snelle en eenvoudige montage met sjabloon en instructie video
Mobilane verticaal groen bij Bloemsierkunst Groeneveld

MAAK KENNIS MET LIVEPICTURE GO

Plantenschilderij voor thuis. LivePicture GO is een innovatieve en moderne oplossing voor planten in huis of op kantoor.

UMCG een mooi voorbeeld

Meer groene wanden in het UMCG: een plan waarmee het UMCG twee Duurzaamheidsprijzen hebben gewonnen.

Het UMCG houdt zo veel mogelijk rekening met het effect van hun handelen op het milieu. De focus hierbij ligt op duurzame energie en bouw, schoon water en op een manier van werken waarbij we zo min mogelijk afval produceren en restmaterialen zo veel mogelijk hergebruiken.

Groen draagt bij aan een prettige en ontspannende omgeving. Daardoor heeft groen een positief effect op de patiënten. Kortom het bevordert onbewust het welzijn van de medewerkers, bezoekers en patiënten. 

Neem contact met mij op voor verticaal groen

Kies gewenste verticaal groen

Nieuws

Op bezoek bij Maria Oostenrijk

Op bezoek bij Maria Oostenrijk

De bloemenbezorger van Bloemsierkunst Groeneveld was op bezoek bij Maria Oostenrijk. Maria weet wat ze wil. Ze is onlangs van Groningen naar Nijmegen verhuisd. En kwam na een bezoek in de bloemenwinkel op het idee om meerdere LifePicture plantenschilderijen in mijn nieuwe appartement op te hangen. Ze staan prachtig op de diverse muren en het gemak van het ongeveer één keer per maand water geven is voor iedereen een aanrader.

Lees meer
Nieuwe kleuren LivePicture

Nieuwe kleuren LivePicture

Mobilane is continue bezig met innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. In samenwerking met Mobilane introduceert Bloemsierkunst Groeneveld nieuwe kleuren van de LivePicture: mat wit en mat zwart. De nieuwe kleuren zijn beschikbaar voor LivePicture 1, LivePicture 2, LivePicture 3 en LivePicture 4 en zijn beschikbaar vanaf 11 april 2022.

Lees meer
LivePicture plantenschilderijen

LivePicture plantenschilderijen

Brengen de natuur naar binnen. Zoals bij deze afhaalrestaurant in Kijkduin die meerdere plantenschilderijen heeft geplaatst. Voor een natuurlijke uitstraling zijn er acht LivePictures in het interieur van de restaurant opgenomen.

Lees meer
Een gezond kantoor met verticaal groen

Een gezond kantoor met verticaal groen

Steeds vaker zien we dat bedrijven en ondernemingen interesse hebben in een groene werkomgeving. Door COVID–19 is een veilige afstand op kantoor gewenst. Een veilige werkplek is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. De LiveDivider PLUS wordt steeds vaker ingezet als zowel scheidingswand tussen bureaus en ruimtes om op een duurzame en gezonde manier social distancing te creëren.

Lees meer
Een design roomdivider voor een gezonde luchtkwaliteit

Een design roomdivider voor een gezonde luchtkwaliteit

voor een gezonde luchtkwaliteit Een design roomdivider voor een gezonde luchtkwaliteitLiveDivider PLUS is een design roomdivider met echte planten die bijdragen aan een gezond binnenklimaat. De planten roomdivider is een duurzaam design meubel dat eenvoudig en op...

Lees meer
Wij zoeken pioniers voor LivePicture GO

Wij zoeken pioniers voor LivePicture GO

Bloemsierkunst Groeneveld is leverancier voor de innovatieve modulaire indoor groensystemen van Mobilane. Voor binnen en buiten als alleenstaande of modulaire toepassing. Eenvoudig en snel te monteren. Geschikt voor huiskamer, kantoor of tuin. Alles-in-1 systeem en inclusief planten.

Lees meer

Wij staan voor

vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722