Nieuwsoverzicht Bloemsierkunst Groeneveld

Hieronder zie je een overzicht van de nieuwsberichten van Bloemsierkunst Groeneveld. De bloemist van Haren en Groningen.
WorkshopsZakelijke arrangementen

Herfstfair Haren

Ontmoet ons op de Herfstfair Haren. Wij zijn aanwezig op deze sfeervolle, landelijke fair in en rondom een boerenschuur met meer dan 40 exposanten. Wij zullen u inspireren om de herfstsfeer in huis te brengen.

Hoe is jullie vakantie geweest?

Bloemsierkunst Groeneveld was op zomervakantie in Denemarken. Stenen en schelpen struinen, wind door de Haren en Deense collega’s bezoeken van Interflora.

Nieuwe aanwinsten

De koffers zijn uitgepakt en de verse bloemen zijn na de zomervakantie weer uitgestald. De winkelinrichting is verrijkt met enkele nieuwe aanwinsten …

Blijf genieten van bloemen bij warm weer

De bloementips van Bloemsierkunst Groeneveld bij zomerhitte. Wat doen wij als de hitte in en om ons huis toeslaat? Zonnewering naar beneden, fruit in de koelkast en buiten de planten water geven. Maar wat kun jij doen om je zomerboeket zo mooi mogelijk te houden?

Zomerfair Haren

Bloemsierkunst Groeneveld is standhouder op de Zomerfair. De leukste fair van het Noorden. Op zondag 30 juni 2019 wordt de Zomerfair voor de 10e keer georganiseerd rondom het monumentale Paviljoen Sassenhein.

Vier samen de zomer

Vier de zomer met bloemen zoals in Zweden. Midzomer, of Midsommar, is misschien wel de bekendste feestdag in Zweden. Een meer typische traditie dan deze, is er bijna niet. Dus doe zoals de Zweden en vier de start van de zomer!

Avond4daagse Haren

Wie haal jij binnen met de Avondvierdaagse te Haren? 17 t/m 20 Juni 2019 Avondvierdaagse. Startlocatie Sportpark de Koepel Scharlakenlaan 24 9751 HD Haren.

Midzomerboeket vol betekenis

Laat je deze zomer leiden door florale symboliek. Zomers boeket bestaat uit Delphinium, allium, gladiool, pioenrozen en lelies.

Decomarkt Glaswerk

Bloemsierkunst Groeneveld is de trotse dealer van het glas van Decomarkt. Mondgeblazen en handgevormd decoratief glaswerk glas in de vorm van een vaas of schaal voor een boeket of bloemstuk. Het assortiment glaswerk is kwalitatief hoogstaand uit Oost-Europese landen als Polen en Roemenië.

Eindexamens in Haren

Welke scholier ga jij feliciteren? Eindelijk na jaren van plezier en studeren is hij of zij nu eindelijk geslaagd. Wie gaat de schooltas in de vlaggenmast hangen? Beloon deze persoon met een feestelijk boeket voor deze topprestatie.

Vaderdag

Kinderen kunnen het geheim niet bewaren. Vaders zijn nu al dolenthousiast over het Vaderdag cadeau van Bloemsierkunst Groeneveld. De bloemist van Haren bezorgt het vaderdagboeket ook in Helpman, Glimmen en Groningen.

Last van hooikoorts?

Last van hooikoorts? We hebben de ultieme lijst van bloemen met een laag stuifmeel opgesteld voor een hooikoortsvriendelijk boeket.

Moederdag is op zondag 12 mei

Wie is de vrouwelijk superheld in je leven? Is het je moeder, je oma, pleegmoeder of een andere fantastische vrouw? Geef haar op Moederdag een goed gevoel door iets speciaal voor haar te doen.

Geniet van de geluksmomentjes

Bij Bloemsierkunst Groeneveld te Haren kunt u terecht om te gaan genieten van Moederdag. Kom langs voor haar lievelingsbloemen met wat extra’s.

Bloemrijke lekkernijen voor Moeder

Het maakt niet uit, ze staat altijd voor jou klaar. Voor dag en dauw staat ze voor de deur om je te helpen. Bijvoorbeeld om op te passen. Of ze komt speciaal naar jou toe om je te assisteren, omdat jij nog een feest moet voorbereiden. De schat! Voor zo’n moeder of...

Nationale Dodenherdenking

Ook in Haren herdenken we op 4 mei de oorlogsslachtoffers en vieren we op 5 mei dat we in vrijheid leven. Op 4 mei worden kransen gelegd bij de Hervormde Kerk Haren, bloemen bij de oorlogsgraven op Begraafplaats Eshof en rouwstukken bij het oorlogsmonument in Appelbergen.

Koningsdag Haren en Groningen

Maak je huis gezellig met een boeket oranje bloemen in een unieke Holland vaas. De Nederlandse driekleur kun je ook in een boeket rozen samenstellen in de tinten rood, wit en blauw. Al onze met de hand samengestelde creaties worden feestelijk ingepakt met papier of...

Doopboeket voor tewaterlating

Op donderdag 11 april werd het schip de ‘Shetland’ met succesvol te water gelaten op de scheepswerf van Ferus Smit in Westerbroek. Doopboeket voor tewaterlating Bloemsierkunst Groeneveld verzorgde het doopboeket.

Secretaressedag

De spil in het bedrijf mag je niet vergeten op de derde donderdag van april. Of het nu de secretaresse of de receptioniste is, iedere vrouw of man, die de stille kracht is in de organisatie wordt op deze dag in het zonnetje gezet.

Bestel alvast de kronkelige hazelaar paastak

Maak je huis gezellig met een paasboeket, paastafelbloemstuk of een traditionele paastak. Bloemsierkunst Groeneveld kan je helpen met je persoonlijke touch voor de gezelligheid in huis.

Paaseieren beplakken met bloemen

Het is een van de leukste activiteiten van een klassiek Paasfestijn: het beschilderen van eieren met kinderen om ze daarna te verstoppen en te zoeken.

Wij vieren ons 1ste jubileum, kom langs!

Wij staan al 365 dagen in bloei. Wij vieren komend weekend ons eerste jubileum. Op 1 maart hebben wij de winkeldeur aan de Kromme Elleboog 46 geopend. Kom langs en wij zullen u bedanken.

Bloemen stemmen ons positief

Een wetenschappelijk advies om bloemen in ontvangst-, wacht- en werkruimtes te plaatsen. Bloemen stemmen ons positief. Mensen oordelen positiever over anderen als er bloemen in de buurt zijn.

Valentijnsdag

Valentijnsdag is natuurlijk dé dag om jouw stille geliefde te verrassen met een prachtig boeket! Je mag natuurlijk ook iemand verrassen die veel voor jou betekend heeft.

DutZ mondgeblazen vazen

Onze DutZ collectie bestaat uit glas voor bloemen en planten. DutZ mondgeblazen vazen Bloemsierkunst Groeneveld is de trotse dealer van het glas van DutZ.

Opening tulpenseizoen

Wij als Bloemsierkunst Groeneveld – de bloemist in Haren – Groningen – vieren op Nationale Tulpendag de opening van het tulpenseizoen.

Bollen en Kamerplanten

Het nieuwe jaar is bij Bloemsierkunst Groeneveld begonnen. Onze bloemenwinkel is volop gevuld met de voorjaarsbloeiende bollen zoals de narcissen, tulpen, blauwe druifjes, sneeuwklokjes en krokussen. Daarnaast brengen de kamerplanten sfeer in huis.

BTW aanpassing

BTW laag tarief is verhoogd naar 9%. Tegelijkertijd is de inkomstenbelasting verlaagd. Verlaging inkomstenbelasting moet besteedbaar inkomen compenseren.

Ga je nieuwjaarsvisite lopen?

Nieuwjaarsvisite lopen. Het bezoeken van je vader & moeder of je opa & oma doe je met een attentie van Bloemsierkunst Groeneveld.

Gewijzigde openingstijden feestdagen

In de decembermaand rond de kerstdagen heeft Bloemsierkunst Groeneveld gewijzigde openingstijden. Extra geopend tijdens koopzondag 23 december tussen 12:00 en 17:00 uur en op maandag 24 december vanaf 9:00 tot 17:30 uur. Wij zijn op donderdag 27 december de hele dag gesloten en op oudjaarsdag zijn wij geopend tot 17:00 uur.

Kerst kleurplaat

Bloemsierkunst Groeneveld kerst kleurplaat met de Kerstman en rendier Rudolf. Deze kleurplaat is als placemat af te halen in onze winkel. Geprint op stevig papier en te gebruiken als tafelversiering voor uw kinderen of kleinkinderen.

Deze kerst vier je samen met bloemen

Bij Kerst hoort gezelligheid, samenzijn met familie en geliefden lekker eten. Een mooi ambachtelijk gemaakt kerstboeket of kerststuk voor bij de kersttafel van Bloemsierkunst Groeneveld past daar natuurlijk uitstekend bij!

Kerstmarkt Haren

Mooie producten, heerlijk eten en ambachtelijk vermaak: dat is kort gezegd de inhoud van de sfeervolle Kerstfair van Haren. De kerstmarkt van Haren is op zaterdag 22 december bij de Dorpskerk in het centrum van Haren.

Wie zou jij willen kussen?

De maretak, ofwel mistletoe, wordt opgehangen om geluk en vruchtbaarheid aan te trekken. Vandaag de dag kussen verliefde stelletjes elkaar nog steeds onder de maretak. Dat doen ze name in de kersttijd en rond de jaarwisseling, want dan wordt de maretak als versiering opgehangen.

Plezier staat voorop tijdens kerst workshops

Plezier stat voorop tijdens kerst workshops bij Bloemsierkunst Groeneveld in Haren – Groningen. In kleine groepen krijgen de deelnemers veel aandacht van de bloemisten. Met als resultaat enthousiaste deelnemers en mooie Advent tafelstukken en Kerstkransen, die nu staan nu te pronken in de huiskamers.

Bloeiende advent

Aftellen naar kerstmis doe je met Bloemsierkunst Groeneveld te Haren / Groningen. Kaarsen en bloemen zijn fijne lichtbrengers in de dagen voor Kerst. Flikkerende vlammetjes zijn ‘gewoon’ gezellig en geven een romantische sfeer in huis. Advent vier je met kaarsen en bloemen.

Dag van de mantelzorger

Mantelzorg: dat mag naam hebben! 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop Nederland mantelzorgers verrast. Wie ga jij met een bloemetje verrassen?

4 Mijl Haren Groningen

Het was een mooie 4 Mijl van Haren naar Groningen. Bloemsierkunst Groeneveld zag op zondag 14 oktober ruim 22.000 passanten langs haar winkeldeur aan de Kromme Elleboog in Haren.

Impressie workshop herfstkrans maken

Tien enthousiastelingen creëerden tien mooie herfstkransen. Donderavond 17 september ontving Bloemsierkunst Groeneveld haar eerste tien deelnemers voor een workshop in de bloemenwinkel in Haren.

Ontmoet Jacquelien Beishuizen

Ze heeft het te bont gemaakt en werkt nu in Haren. Jacquelien heeft haar nieuwe uitdaging gevonden bij Bloemsierkunst Groeneveld. Ze is ruim 20 jaar mede eigenaar geweest van Villa Kakelbont wonen en bloemen te Eelde Paterswolde

Zakelijke arrangementen

Ook op kantoor geven bloemen positieve effecten. Lees hier wat de mogelijkheden zijn voor zakelijke arrangementen zoals voor relaties, verjaardagen of verzuim van werknemers, vergaderingen, ontvangstbalie of wachtruimten en als maatwerk voor speciale gelegenheden.

Ontmoet Mariëlle Smilde

Fantastisch om als bloemist terug te zijn in Haren. Wie is Mariëlle Smilde Vanaf 1 april kunt u haar voor het eerst ontmoet hebben. Of toch niet? Voor de Harenaars is ze namelijk geen onbekende. Naast de ruim 20-jarige bloemisten ervaring van Clarissa heeft ook...

Even voorstellen: wie is Ria

Bloemsierkunst Groeneveld en ViaRia kunnen u Engelse sferen bezorgen op moederdag. In het kader van Moederdag zult u Ria Herbers van ViaRia in onze bloemenwinkel aantreffen op vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei.

Bloemrijk Music4All

Op 20 april 2018 verzorgde Stichting MUSIC4ALL haar zesde uitvoering in het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Met als pakkende titel op de affiche “Music4All on tour”.  Bloemsierkunst Groeneveld is trotse partner voor een bloemrijke aankleding.

Wij zijn geopend

Impressie van Bloemsierkunst Groeneveld. Per 1 maart gevestigd aan de Kromme Elleboog te Haren.

Kennismakingdagen per 1 maart

Wij zijn verhuisd. Na een periode van 45 jaar aan de Meerweg hebben wij op 1 maart onze winkeldeur aan de Kromme Elleboog geopend.

Even voorstellen: Clarissa Drenth

Even voorstellen, Clarissa Drenth. Per 1 maart zetten wij Bloemsierkunst Groeneveld voort aan de Kromme Elleboog 46. Hier leest u mijn verhaal.

Sluiting Meerweg 56

Op vrijdag 23 februari heeft Bloemsierkunst Groeneveld de laatste winkeldag aan de Meerweg 56. Per 1 maart 2018 is Bloemsierkunst Groeneveld gevestigd aan de Kromme Elleboog 46.