Nieuwsoverzicht Bloemsierkunst Groeneveld

Hieronder zie je een overzicht van de nieuwsberichten van Bloemsierkunst Groeneveld. De bloemist van Haren en Groningen.
WorkshopsZakelijke arrangementen
Zomervakantie

Zomervakantie

Wij gaan er even tussenuit. Onze koffers zijn gepakt voor de zomervakantie. Vanaf zaterdag 18 juli tot en met zaterdag 8 augustus zijn wij gesloten. U kunt u bestelling(en) plaatsen voor de bezorgdatum vanaf maandag 10 augustus en verder.

Zomergroet en zomeraanbod

Zomergroet en zomeraanbod

Toe aan vakantie? De afgelopen vier maanden was voor iedereen anders. Tijdens deze periode met Corona hebben wij vele verhalen van onze klanten gehoord. Wij willen u bedanken voor het geduld en vertrouwen.

Vier samen de zomer

Vier samen de zomer

Vier de zomer met bloemen zoals in Zweden. Midzomer, of Midsommar, is misschien wel de bekendste feestdag in Zweden. Een meer typische traditie dan deze, is er bijna niet. Dus doe zoals de Zweden en vier de start van de zomer!

Zo kun je Vaderdag vieren

Zo kun je Vaderdag vieren

Kinderen kunnen het geheim niet bewaren. Vaders zijn nu al dolenthousiast over het Vaderdag cadeau van Bloemsierkunst Groeneveld. De bloemist van Haren bezorgt het vaderdagboeket ook in Helpman, Glimmen en Groningen.

Blijf genieten van bloemen bij warm weer

Blijf genieten van bloemen bij warm weer

De bloementips van Bloemsierkunst Groeneveld bij zomerhitte. Wat doen wij als de hitte in en om ons huis toeslaat? Zonnewering naar beneden, fruit in de koelkast en buiten de planten water geven. Maar wat kun jij doen om je zomerboeket zo mooi mogelijk te houden?

Eindexamens in Haren

Eindexamens in Haren

Welke scholier ga jij feliciteren? Eindelijk na jaren van plezier en studeren is hij of zij nu eindelijk geslaagd. Wie gaat de schooltas in de vlaggenmast hangen? Beloon deze persoon met een feestelijk boeket voor deze topprestatie.

Bloemen geven energieboost

Bloemen geven energieboost

Bloemen geven energieboost, de hele dag lang. Wil je het goed doen en je lief verrassen met een verjaardagsboeket? Hierom bezorgen wij het boeket bij voorkeur in de morgen.

Zonneschijn straalt bloemen

Zonneschijn straalt bloemen

We hebben ze al gevoeld, warme zonnestralen. Vroeg in de lente en onlangs een prachtige Hemelvaartdag. De zonnestralen staan bij ons synomiem voor de zonnebloemen of deze typische zomerbloemen: allium, delphinium, gloriosa, gerbera of de lathyrus. Wij binden deze zomerbloemen in de mooiste boeketten.

Last van hooikoorts?

Last van hooikoorts?

Last van hooikoorts? We hebben de ultieme lijst van bloemen met een laag stuifmeel opgesteld voor een hooikoortsvriendelijk boeket.

DutZ mondgeblazen vazen

DutZ mondgeblazen vazen

Onze DutZ collectie bestaat uit glas voor bloemen en planten. DutZ mondgeblazen vazen Bloemsierkunst Groeneveld is de trotse dealer van het glas van DutZ.

Moederdag is op zondag 10 mei

Moederdag is op zondag 10 mei

Wie is de vrouwelijk superheld in je leven? Is het je moeder, je oma, pleegmoeder of een andere fantastische vrouw? Geef haar op Moederdag een goed gevoel door iets speciaal voor haar te doen.

Online bestellen nu mogelijk

Online bestellen nu mogelijk

Naast offline winkelen is het nu ook mogelijk online te bestellen Onze online webshop is complementair aan onze offline bloemenwinkel. Het online aanbod is in het echt te zien en te ruiken in de winkel. Gelieve bij bestelling via onze webshop rekening te houden met...

Aangescherpte maatregelen coronavirus

Aangescherpte maatregelen coronavirus

De lente ontwaakt als een boze droom. Op 23 maart heeft het kabinet aangescherpte maatregelen genomen om het coronavirus onder controle te krijgen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om maximaal 2 klanten in de bloemenwinkel toe te laten.

Koningsdag Haren en Groningen

Koningsdag Haren en Groningen

Maak je huis gezellig met een boeket oranje bloemen in een unieke Holland vaas. De Nederlandse driekleur kun je ook in een boeket rozen samenstellen in de tinten rood, wit en blauw. Al onze met de hand samengestelde creaties worden feestelijk ingepakt met papier of...

Secretaressedag

Secretaressedag

De spil in het bedrijf mag je niet vergeten op de derde donderdag van april. Of het nu de secretaresse of de receptioniste is, iedere vrouw of man, die de stille kracht is in de organisatie wordt op deze dag in het zonnetje gezet.

Zorgen coronavirus merkbaar

Zorgen coronavirus merkbaar

Zorgen coronavirus merkbaar bij Bloemsierkunst Groeneveld. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet de deur uitgaat voor extra boodschappen of visites zoals verjaardagen afzegt. Bel dan uw bestelling door voor een bezorging bij u thuis.

Bestel alvast de kronkelige hazelaar paastak

Bestel alvast de kronkelige hazelaar paastak

Maak je huis gezellig met een paasboeket, paastafelbloemstuk of een traditionele paastak. Bloemsierkunst Groeneveld kan je helpen met je persoonlijke touch voor de gezelligheid in huis.

Mantelzorgkaart Groningen

Mantelzorgkaart Groningen

Met de Mantelzorgkaart Groningen kunt u bij Bloemsierkunst Groeneveld terecht voor een bloemetje. Mantelzorgers in de gemeente Groningen ontvangen ieder jaar de Mantelzorgkaart. Een klein blijk van waardering.

Valentijnsdag

Valentijnsdag

Valentijnsdag is natuurlijk dé dag om jouw stille geliefde te verrassen met een prachtig boeket! Je mag natuurlijk ook iemand verrassen die veel voor jou betekend heeft.

Opening tulpenseizoen

Opening tulpenseizoen

Wij als Bloemsierkunst Groeneveld – de bloemist in Haren – Groningen – vieren op Nationale Tulpendag de opening van het tulpenseizoen.

Tip: Geef bloemenabonnement cadeau

Tip: Geef bloemenabonnement cadeau

Steeds opnieuw iemand verassen met bloemen. Met een boeket op vaas en met extra bezorging van nieuwe boeketten. Bel ons voor de meest flexibele bloemencadeau met abonnement voor de regio Haren, Glimmen, Groningen, Helpman, Noordlaren, Onnen, Eelde, Eelderwolde, Paterswolde

Bollen en Kamerplanten

Bollen en Kamerplanten

Het nieuwe jaar is bij Bloemsierkunst Groeneveld begonnen. Onze bloemenwinkel is volop gevuld met de voorjaarsbloeiende bollen zoals de narcissen, tulpen, blauwe druifjes, sneeuwklokjes en krokussen. Daarnaast brengen de kamerplanten sfeer in huis.

Deze kerst vier je samen met bloemen

Deze kerst vier je samen met bloemen

Bij Kerst hoort gezelligheid, samenzijn met familie en geliefden lekker eten. Een mooi ambachtelijk gemaakt kerstboeket of kerststuk voor bij de kersttafel van Bloemsierkunst Groeneveld past daar natuurlijk uitstekend bij!

Kerstfair Haren

Kerstfair Haren

Mooie producten, heerlijk eten en ambachtelijk vermaak: dat is kort gezegd de inhoud van de sfeervolle Kerstfair van Haren. De kerstmarkt van Haren is op zaterdag 22 december bij de Dorpskerk in het centrum van Haren.

Gewijzigde openingstijden feestdagen

Gewijzigde openingstijden feestdagen

In de decembermaand rond de kerstdagen heeft Bloemsierkunst Groeneveld gewijzigde openingstijden. Extra geopend tijdens koopzondag 22 december tussen 12:00 en 17:00 uur en op maandagen 23 en 30 december vanaf 9:00 tot 17:30 uur. Wij zijn gesloten op vrijdag 27 december tot 12:00 uur en op oudjaarsdag vanaf 17:00 uur.

Wie zou jij willen kussen?

Wie zou jij willen kussen?

De maretak, ofwel mistletoe, wordt opgehangen om geluk en vruchtbaarheid aan te trekken. Vandaag de dag kussen verliefde stelletjes elkaar nog steeds onder de maretak. Dat doen ze name in de kersttijd en rond de jaarwisseling, want dan wordt de maretak als versiering opgehangen.

Bloeiende advent

Bloeiende advent

Aftellen naar kerstmis doe je met Bloemsierkunst Groeneveld te Haren / Groningen. Kaarsen en bloemen zijn fijne lichtbrengers in de dagen voor Kerst. Flikkerende vlammetjes zijn ‘gewoon’ gezellig en geven een romantische sfeer in huis. Advent vier je met kaarsen en bloemen.

Wat zie je in de herfst in onze bloemenwinkel?

Wat zie je in de herfst in onze bloemenwinkel?

Het is herfst: welke bloemen creaties zie je in onze bloemenwinkel? Herkenbaar zijn de Chrysant, Hortensia, Aster en Lampionplant. Daarnaast brengen de amaryllis en paperwhite narcis bollen kleur in de woonkamer.

Schoonheidssalon Diosa zorgt voor zachte handen

Schoonheidssalon Diosa zorgt voor zachte handen

Schoonheidssalon Diosa heeft een speciaal aanbod voor de deelnemers van de workshops van Bloemsierkunst Groeneveld. Na het bloemschikken kunnen de handen worden ingesmeerd met de handcrème van Sothys.

Boomker Boekhandel verhuisd

Boomker Boekhandel verhuisd

Boekhandel Coöperatie Boomker boeken is verhuisd naar Raadhuisplein 2019. Op vrijdag 27 september werd de boekhandel geopend en in september bestaan ze ook 100 jaar. Met deze bloemstukken feliciteerde wij Boomker Boeken met hun 100 jarig jubileum.

Herfstfair Haren

Herfstfair Haren

Ontmoet ons op de Herfstfair Haren. Wij zijn aanwezig op deze sfeervolle, landelijke fair in en rondom een boerenschuur met meer dan 40 exposanten. Wij zullen u inspireren om de herfstsfeer in huis te brengen.

4 Mijl Haren Groningen

4 Mijl Haren Groningen

De start van de 4 Mijl van Groningen is nabij de bloemenwinkel van Bloemsierkunst Groeneveld aan de Kromme Elleboog in Haren. Met jaarlijkse 23.000 deelnemers is de 4 Mijl het grootste loopevenement van Noord Nederland en uitgegroeid tot een volksfeest voor de stad Groningen.

Hoe is jullie vakantie geweest?

Hoe is jullie vakantie geweest?

Bloemsierkunst Groeneveld was op zomervakantie in Denemarken. Stenen en schelpen struinen, wind door de Haren en Deense collega’s bezoeken van Interflora.

Nieuwe aanwinsten

Nieuwe aanwinsten

De koffers zijn uitgepakt en de verse bloemen zijn na de zomervakantie weer uitgestald. De winkelinrichting is verrijkt met enkele nieuwe aanwinsten …

Zomerfair Haren

Zomerfair Haren

Bloemsierkunst Groeneveld is standhouder op de Zomerfair. De leukste fair van het Noorden. Op zondag 30 juni 2019 wordt de Zomerfair voor de 10e keer georganiseerd rondom het monumentale Paviljoen Sassenhein.

Avond4daagse Haren

Avond4daagse Haren

Wie haal jij binnen met de Avondvierdaagse te Haren? 17 t/m 20 Juni 2019 Avondvierdaagse. Startlocatie Sportpark de Koepel Scharlakenlaan 24 9751 HD Haren.

Midzomerboeket vol betekenis

Midzomerboeket vol betekenis

Laat je deze zomer leiden door florale symboliek. Zomers boeket bestaat uit Delphinium, allium, gladiool, pioenrozen en lelies.

Decomarkt Glaswerk

Decomarkt Glaswerk

Bloemsierkunst Groeneveld is de trotse dealer van het glas van Decomarkt. Mondgeblazen en handgevormd decoratief glaswerk glas in de vorm van een vaas of schaal voor een boeket of bloemstuk. Het assortiment glaswerk is kwalitatief hoogstaand uit Oost-Europese landen als Polen en Roemenië.

Geniet van de geluksmomentjes

Geniet van de geluksmomentjes

Bij Bloemsierkunst Groeneveld te Haren kunt u terecht om te gaan genieten van Moederdag. Kom langs voor haar lievelingsbloemen met wat extra’s.

Bloemrijke lekkernijen voor Moeder

Bloemrijke lekkernijen voor Moeder

Het maakt niet uit, ze staat altijd voor jou klaar. Voor dag en dauw staat ze voor de deur om je te helpen. Bijvoorbeeld om op te passen. Of ze komt speciaal naar jou toe om je te assisteren, omdat jij nog een feest moet voorbereiden. De schat! Voor zo’n moeder of...

Nationale Dodenherdenking

Nationale Dodenherdenking

Ook in Haren herdenken we op 4 mei de oorlogsslachtoffers en vieren we op 5 mei dat we in vrijheid leven. Op 4 mei worden kransen gelegd bij de Hervormde Kerk Haren, bloemen bij de oorlogsgraven op Begraafplaats Eshof en rouwstukken bij het oorlogsmonument in Appelbergen.

Doopboeket voor tewaterlating

Doopboeket voor tewaterlating

Op donderdag 11 april werd het schip de ‘Shetland’ met succesvol te water gelaten op de scheepswerf van Ferus Smit in Westerbroek. Doopboeket voor tewaterlating Bloemsierkunst Groeneveld verzorgde het doopboeket.

Paaseieren beplakken met bloemen

Paaseieren beplakken met bloemen

Het is een van de leukste activiteiten van een klassiek Paasfestijn: het beschilderen van eieren met kinderen om ze daarna te verstoppen en te zoeken.

Wij vieren ons 1ste jubileum, kom langs!

Wij vieren ons 1ste jubileum, kom langs!

Wij staan al 365 dagen in bloei. Wij vieren komend weekend ons eerste jubileum. Op 1 maart hebben wij de winkeldeur aan de Kromme Elleboog 46 geopend. Kom langs en wij zullen u bedanken.

Bloemen stemmen ons positief

Bloemen stemmen ons positief

Een wetenschappelijk advies om bloemen in ontvangst-, wacht- en werkruimtes te plaatsen. Bloemen stemmen ons positief. Mensen oordelen positiever over anderen als er bloemen in de buurt zijn.

BTW aanpassing

BTW aanpassing

BTW laag tarief is verhoogd naar 9%. Tegelijkertijd is de inkomstenbelasting verlaagd. Verlaging inkomstenbelasting moet besteedbaar inkomen compenseren.

Ga je nieuwjaarsvisite lopen?

Ga je nieuwjaarsvisite lopen?

Nieuwjaarsvisite lopen. Het bezoeken van je vader & moeder of je opa & oma doe je met een attentie van Bloemsierkunst Groeneveld.

Kerst kleurplaat

Kerst kleurplaat

Bloemsierkunst Groeneveld kerst kleurplaat met de Kerstman en rendier Rudolf. Deze kleurplaat is als placemat af te halen in onze winkel. Geprint op stevig papier en te gebruiken als tafelversiering voor uw kinderen of kleinkinderen.

Plezier staat voorop tijdens kerst workshops

Plezier staat voorop tijdens kerst workshops

Plezier stat voorop tijdens kerst workshops bij Bloemsierkunst Groeneveld in Haren – Groningen. In kleine groepen krijgen de deelnemers veel aandacht van de bloemisten. Met als resultaat enthousiaste deelnemers en mooie Advent tafelstukken en Kerstkransen, die nu staan nu te pronken in de huiskamers.

Impressie workshop herfstkrans maken

Impressie workshop herfstkrans maken

Tien enthousiastelingen creëerden tien mooie herfstkransen. Donderavond 17 september ontving Bloemsierkunst Groeneveld haar eerste tien deelnemers voor een workshop in de bloemenwinkel in Haren.

Ontmoet Jacquelien Beishuizen

Ontmoet Jacquelien Beishuizen

Ze heeft het te bont gemaakt en werkt nu in Haren. Jacquelien heeft haar nieuwe uitdaging gevonden bij Bloemsierkunst Groeneveld. Ze is ruim 20 jaar mede eigenaar geweest van Villa Kakelbont wonen en bloemen te Eelde Paterswolde

Zakelijke arrangementen

Zakelijke arrangementen

Ook op kantoor geven bloemen positieve effecten. Lees hier wat de mogelijkheden zijn voor zakelijke arrangementen zoals voor relaties, verjaardagen of verzuim van werknemers, vergaderingen, ontvangstbalie of wachtruimten en als maatwerk voor speciale gelegenheden.

Ontmoet Mariëlle Smilde

Ontmoet Mariëlle Smilde

Fantastisch om als bloemist terug te zijn in Haren. Wie is Mariëlle Smilde Vanaf 1 april kunt u haar voor het eerst ontmoet hebben. Of toch niet? Voor de Harenaars is ze namelijk geen onbekende. Naast de ruim 20-jarige bloemisten ervaring van Clarissa heeft ook...

Even voorstellen: wie is Ria

Even voorstellen: wie is Ria

Bloemsierkunst Groeneveld en ViaRia kunnen u Engelse sferen bezorgen op moederdag. In het kader van Moederdag zult u Ria Herbers van ViaRia in onze bloemenwinkel aantreffen op vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei.

Bloemrijk Music4All

Bloemrijk Music4All

Op 20 april 2018 verzorgde Stichting MUSIC4ALL haar zesde uitvoering in het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Met als pakkende titel op de affiche “Music4All on tour”.  Bloemsierkunst Groeneveld is trotse partner voor een bloemrijke aankleding.

Wij zijn geopend

Wij zijn geopend

Impressie van Bloemsierkunst Groeneveld. Per 1 maart gevestigd aan de Kromme Elleboog te Haren.

Kennismakingdagen per 1 maart

Kennismakingdagen per 1 maart

Wij zijn verhuisd. Na een periode van 45 jaar aan de Meerweg hebben wij op 1 maart onze winkeldeur aan de Kromme Elleboog geopend.

Even voorstellen: Clarissa Drenth

Even voorstellen: Clarissa Drenth

Even voorstellen, Clarissa Drenth. Per 1 maart zetten wij Bloemsierkunst Groeneveld voort aan de Kromme Elleboog 46. Hier leest u mijn verhaal.

Sluiting Meerweg 56

Sluiting Meerweg 56

Op vrijdag 23 februari heeft Bloemsierkunst Groeneveld de laatste winkeldag aan de Meerweg 56. Per 1 maart 2018 is Bloemsierkunst Groeneveld gevestigd aan de Kromme Elleboog 46.