Stoere mannen houden van bloemen!

Hij leerde je vissen, heeft overal verstand van en is nog steeds je stoere rots in de branding. Je vader. Verras hem daarom op 16 juni met een fraai boeket bloemen en dit uniek Vaderdag cadeau.

Over hoeveel dagen is het Vaderdag?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Vaderdag is op zondag 16 juni

Stoere mannen houden van bloemen

Ja, stiekem houdt hij er echt van! Mijn stoere papa houdt van bloemen. Ze zijn zacht geel van kleur met een witte kraag. Echt. Kom naar onze bloemenwinkel en zie hoe jij je stoere kerel de liefde voor bloemen kan overbrengen.

Bezorg je vader of een ander fantastische man iets speciaals. In samenwerking met Baxbier en Hubo Van der Werf heeft Bloemsierkunst Groeneveld een bloemrijk Vaderdag cadeau samengesteld. Inclusief een collectorsitem waardoor hij regelmatig kan genieten en hij aan jou zal denken. Op vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni ontvangt u een Vaderdag cadeau van Bloemsierkunst Groeneveld. Nadat hij de speciale bierfles opener in elkaar heeft gezet, kan hij genieten van een verfrissend ‘kon minder’ wit Baxbiertje. Het presentje kan in elkaar gezet worden conform deze instructie tekening.

Ontvang een gratis Vaderdag cadeau-set t.w.v. € 6,75

De cadeau-set bestaat uit: DHZ-opener, flesje ‘kon minder’ witbier, plantje Citroenverbena, Baxbier relatiegeschenk. Het vaderdagcadeau is gratis bij aanschaf van een boeket bloemen t.w.v. € 29,50

Geef een boeket

Mannen houden van bloemen. Echt. Laat je overtuigen door de stoere kerels die ons vertelden over hun liefde voor bloemen.

Zet opener in elkaar

Ze moeten er wel wat voor doen. Klussen is een echte mannen ding. Geef hem dit bouwpakket en laat hem deze unieke opener in elkaar zetten.

Open het Baxbiertje

Het is een intens verfrissend Bax witbier, met veel smaken en aroma’s zoals de citroenverbena. Fris, fruitig en dorstlessend.

Proef de citroenverbena

Deze plant met zijn intense geur is een superkruid. Te gebruiken als decoratie maar ook in de keuken. Maak er eens thee van. Heerlijk!

Laat hem genieten

Waar je je vader ook mee verrast, een verfrissend smaakvolle aroma mag niet ontbreken. Laat je stoere man van de bloemen genieten!

Een passend Vaderdagsboeket

Waar je je vader ook mee verrast, een bos bloemen kan natuurlijk niet ontbreken. En dan hebben we het niet over een standaardboeket van de markt, maar over een boeket dat jij zelf hebt samengesteld met bloemen die lief en sterk tegelijk zijn: precies zoals jouw vader.

Speciaal voor alle vaders

Je kunt je vader natuurlijk ‘gewoon een mooie bos bloemen’ geven op Vaderdag. Maar is het niet veel leuker om een boeket te geven met een cadeau erbij. Een cadeau dat hij samen met jou in elkaar moet zetten. Laat hiermee zien dat hij de slimste en liefste vader is! Precies, daarom bedachten wij een bouwpakket van een opener die speciaal is voor jouw vader.

Laat hem elke keer genieten

Een mooi liedje over Papa

Oorsprong Vaderdag

Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij hun vaderschap, vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd. In Nederland wordt het gevierd op de derde zondag in juni.

Vanaf 1937 in Nederland

In Nederland werd vanaf 1937 in oktober Vaderdag gevierd. Op initiatief van de toenmalige Nederlandse Bond van Herenmodedetaillisten werd in 1948 afgesproken dat Vaderdag verplaatst zou worden naar de derde zondag van juni.

Hoe is Vaderdag een feestdag geworden

Naar verluidt is Vaderdag in 1909 geïntroduceerd door mevrouw Sonora Smart Dodd, uit de staat Washington, waarbij zij haar vader, William Jackson Smart, wilde eren. Hij was een veteraan uit de Amerikaanse Burgeroorlog, die weduwnaar was geworden, nadat zijn vrouw in het kraambed bij de geboorte van hun zesde kind gestorven was. Toen zijn dochter volwassen geworden was, wilde ze de kracht en het doorzettingsvermogen van haar vader onder de aandacht brengen. Zij was hiervoor geïnspireerd door Anna Jarvis, die een jaar eerder een Moederdag had gelanceerd.

De eerste Vaderdag vond toen plaats op 19 juni 1910 in Spokane in de staat Washington. President Calvin Coolidge steunde in 1924 het idee om een Vaderdag te vieren, maar het geheel uit mannen bestaande Amerikaanse congres wilde niet iets doorvoeren dat zo de mannen in het zonnetje zette. Het effect hiervan was dat de dag pas officieel in de VS erkend werd tijdens het presidentschap van Richard Nixon in 1972.

Vaderdag in onze bloemenwinkel

Stap komende week binnen in onze bloemenwinkel aan de Kromme Elleboog 46. In overleg met u stellen wij een boeket samen met zijn lievelingsbloemen. Met onderstaande voorbeelden kunt op Vaderdag uw gevoelens delen met bloemen.

Voor de beste

Liefelijke rozen

Vrolijk veldboeket

Bonte eustoma

Aanhef

Opt-in

9 + 8 =

Bij het aanvinken van de “opt-in” bent u akkoord met het privacy-beleid van Bloemsierkunst Groeneveld.

Vul het reserveringsformulier in, wij bellen je voor het opnemen van je wensen.

Of bel ons.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722