Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van evenementen, acties en andere leuke nieuws berichten!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Opt-in

Bij het aanvinken van de "opt-in" voor het aanmelden van de nieuwsbrief, bent u akkoord met het privacy-beleid van Bloemsierkunst Groeneveld.

Meer informatie

Afhalen van reeds bestelde of gemaakte bloemstukken is mogelijk vanaf 08:30 uur tot 18:00 uur.

Indien wij gesloten zijn kunt u uw bestelling alvast doorgeven met behulp van het bestelformulier. Klik daarvoor op onderstaande bestelbutton.

Winkelen in Haren

Al meer dan een eeuw trekken Groningers die het hebben gemaakt naar Haren. Mooie landhuizen, fraai ingerichte groene lanen geven Haren de uitstraling van het Wassenaar van het Noorden waar je rustig een middag kan snuffelen in aantrekkelijke speciaalzaken, zoals onze authentieke bloemenwinkel Bloemsierkunst Groeneveld.

Modedorp Haren

In Haren vindt u winkels, terrassen, cafés en restaurants voor een culinaire afsluiting. Haren heeft een aangenaam aanbod van mode. Voor zowel dames, heren als kinderen, is er een rijk aanbod van alledaags tot exclusief.

Veel speciaalzaken

Daarnaast heeft Haren voor de fijnproevers veel te bieden. Om de garderobe aan te vullen met schoenen, sjaals of tassen of voor je lifestyle in de vorm van sieraden, brillen, coiffure en cosmetica, tot persoonlijke verzorging aan toe.

Kortom u kunt heerlijk shoppen in Haren. Meer informatie over de winkels in Haren vind je op de website van Ervaar Haren. Wat is het leukste winkeltje in Haren?

Ten zuiden van de stad Groningen ligt het dorpje Haren. Op nog geen half uurtje fietsen van de Grote Markt stap je binnen in een dorp met een heel eigen karakter. Op deze groene plek is ruimte voor ontspanning, ontwikkeling en nieuwe ontdekkingen. Het dorp is dan ook een broedplaats voor creatievelingen. In het hart van het dorp haal je de leukste dingen bij een van de knusse boetiekjes en strijk je neer op een van de gezellige terrassen. Even verderop word je ondergedompeld in het groen. Hier schuilt een hele nieuwe wereld die je zeker wilt ontdekken. Lees meer op: www.visitgroningen.nl

Authentieke bloemenwinkel in de natuurlijke omgeving van Haren

Haren, ook wel de ‘groene parel van het Noorden’ genoemd, is een prachtige regio waarin het goed wonen, winkelen en recreëren is. Geniet van onze groene parels en kom een middag snuffelen in de aantrekkelijke Harense speciaalzaken, zoals in onze authentieke bloemenwinkel Bloemsierkunst Groeneveld.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722