Online winkelen bij Bloemsierkunst Groeneveld

Naast offline winkelen is het ook mogelijk bij ons online te winkelen

Onze online webshop is complementair aan onze offline bloemenwinkel. Het online aanbod is in het echt te zien en te ruiken in de winkel. Gelieve bij bestelling via onze webshop rekening te houden met onderstaande uitgangspunten. Bel ons bij vragen of twijfel!

Natuurproduct

Wij maken het bloemwerk met natuurlijke materialen. Elk product wordt per stuk gemaakt en is uniek. Het werkelijk gemaakte product kan afwijken van het voorbeeld.

Levertermijn

Het bloemwerk zoals de boeketten en bloemsierkunst worden door onze bloemisten gemaakt. Houd rekening met 1 of 2 dagen maaktijd voor afhaling of bezorging.

Betaling

Opties zijn directe bankoverschrijving of IDEAL. De bestelling kan afgehaald worden of wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

Bezorging

Naast afhalen, bezorgen wij uitsluitend de bestelling op het gewenste afleveradres in onze bezorgregio. Bezorging m.u.v. zondag en is gratis bij een bestelling boven € 50.

Bestellen voor 12:00 is gegarandeerde bezorging op dezelfde dag.

Kerst anno 2020

Dit jaar vieren wij de kerst anders. Het is wellicht niet mogelijk om samen te zijn met familie, vrienden of de mensen die je liefhebt. De kerstboeketten of kerstbloemstukken kunt u bestellen om bij iemand te laten bezorgen of om zelf van te genieten. Ieder kerstboeket of kerststuk wordt handgemaakt door onze vakbloemisten. Bestel daarom tijdig uw kerstboeket, kerstkrans of kerststuk en hou rekening met 1 of 2 dagen maaktijd voor bezorging op uw gewenste bezorgdatum.

Hieronder staat een selectie van ons kerstassortiment met unieke bloemenkaarten van winterbloemen getekend door de Harense kunstenaar Tineke van der Veen. Heeft u andere wensen voor een boeket of kerststuk? Bel ons dan op 050-5350722 om uw wensen te bespreken.

Boeketten

Bloemsierkunst

Toont alle 3 resultaten

Planten

Toont alle 3 resultaten

Cadeau artikelen

Resultaat 1–32 van de 37 resultaten wordt getoond

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van seizoenen, feestdagen, onze activiteiten en onze tips.

Vragen of twijfel?

Bel, of kom langs in onze gezellige winkel. Wij helpen u met passie.

050-5350722

7 Dagen vaasgarantie

Wat moet u doen, nadat u uw boeket of bloemstuk in huis heeft gekregen.

Bezorging

We bezorgen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Zondag zijn we gesloten.
Bestellen voor 12:00 uur is bezorgen op dezelfde dag.

Bezorgkosten

Per bestelling zijn bezorgkosten van toepassing op basis van één bezorglocatie in onze bezorgregio. Bezorging op één bezorgadres is gratis bij een bestelling boven € 50.

Bezorgregio

De bestellingen worden uitsluitend in onze bezorgregio door onze bloembezorgservice uitgereden. N.B. De bestelde artikelen worden niet per post of pakketservice verstuurd.

Bezorgplaatsen

Onze bezorgregio bestaat uit de volgende plaatsen: Haren, Aduard, Assen, Bedum, Bunne, Dorkwerd, Donderen, Eelde, Paterswolde, Eelderwolde, Engelbert, Foxhol, Garmerwolde, Glimmen,Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Kolham, Kropswolde, Lageland, Leek, Middelbert, Midlaren, Noordhorn, Noordlaren, Noordwolde, Onnen, Peize, Peizermade, Roden, Sappemeer, Scharmer, Ten Boer, Tynaarlo, Vries, Waterhuizen, Westerbroek, Yde / De Punt, Zuidhorn, Zuidlaren en Zuidwolde.

Landelijk bezorgen via Fleurop

Wij zijn lid van Fleurop. Buiten onze bezorgregio, bezorgen wij de bloemen met Fleurop. Wij verzenden uw bestelling nationaal en internationaal naar andere lokale vakbloemisten, die vervolgens het boeket samenstelt en bezorgd op locatie. U kunt uw bestellingen buiten onze bezorgregio telefonisch doorgeven via 050-5350722.