Zakelijke arrangementen

Ook op kantoor geven bloemen positieve effecten.

Wilt u uw bedrijf en personeel beter laten functioneren? Denk dan aan de positieve effecten die bloemen geven aan uw personeel. Dit kunt u bereiken door met ons in gesprek te gaan over onderstaande effecten.

Bloemen geven een vrolijk gevoel

Bij de overhandiging of het zien van bloemen voelt een personeelslid zich beter. Ze lachen en kijken vrolijk bij de overhandiging. Geef een bos bloemen op verjaardagen of bij afwezigheid wegens ziekte. Het personeelslid zal zich gewaardeerd voelen en u geeft ze een geluksmomentje.

Bloemen geven positieve effecten op lange termijn

Mensen die, thuis of op het werk, langere tijd in aanraking komen met bloemen, hebben minder last van stress en angstgevoelens. Creëer een werkomgeving mét bloemen. Dat wordt als prettiger ervaren dan een werkomgeving zonder bloemen.

w

Bloemen zorgen voor betere communicatie en verstandhouding personeel

Een omgeving met bloemen blijkt meer uit te nodigen tot een goed gesprek tussen medewerkers. Daardoor daalt de drempel om iets te vragen of een praatje te maken. Dat zorgt voor een betere werksfeer en werkbeleving.

DE 6 MOGELIJKHEDEN ZIJN

De positieve effecten die bloemen geven kunt u bereiken met de volgende zes mogelijkheden. De oplossing als zakelijke klant kan zijn: het regelmatig bestellen op basis van vaste afspraken, het aangaan van een abonnement voor herhaaldelijke bezorgingen of maatwerk voor speciale gelegenheden.

Relatie arrangement

Voor de afronding van verleende diensten of de overdracht een verkocht product kunt u een bloemstuk of boeket aan uw relatie overhandigen. Diverse boeketten staan klaar in de bloemenwinkel. De overhandiging ervan versterkt de zakelijke relatie.

Verzuim arrangement

Bij verzuim of ziekte bestelt uw P&O medewerker, met opgaaf van de persoonlijke boodschap en adres, een bloemstuk of boeket voor bij de medewerker thuis. U bestelt, wij doen de rest.

Verjaardag abonnement

Bij aanlevering van de lijst met verjaardagen van uw personeel, bezorgen wij tegen een vast tarief een bloemstuk of boeket bij u op kantoor. Vergeten behoort hiermee tot het verleden.

Balie en wachtruimten abonnement

Voor het vrolijk stemmen van uw bezoekers terwijl ze moeten wachten in de ontvangstruimte van uw bedrijf. Op basis van een vaste afspraak wordt wekelijk of twee wekelijks een vaas bezorgd met opgemaakte bloemen. Wij bezorgen op vaste momenten.

Directie en vergader arrangement

Bij de ontvangst van belangrijke relaties of het voeren van gesprekken met personeel. Op basis van een vaste afspraak wordt wekelijk of twee wekelijks een vaas bezorgd met opgemaakte bloemen. Wij bezorgen op vaste momenten.

Maatwerk voor recepties en speciale gelegenheden

Voor de eerste indruk van uw bedrijf bij de ontvangst van groepen mensen. Voor dergelijke gelegenheden maken wij bloemsierkunst op maat voor de entree van uw bedrijf en de aankleding van de ruimtes. De representativiteit is gewaarborgd.

Wat zeggen onze klanten

Wij kunnen makkelijk praten, echter de ervaring van onze klanten is ons meer waard!

“Wij waren enorm verrast met de twee bloemstukken voor bij de ontvangstbalie en op het podium. En de deelnemers zwaaiden vrolijk met de kleurrijke bloemen voor de deelnemers.

Bloemsierkunst Groeneveld had tot onze verrassing 3 linten toegevoegd, geheel in onze kleuren”

Martine Slager

MUSIC4ALL HAREN

“Wij zijn trots op onze medewerkers . Als leidinggevende is het belangrijk om de mensen op de juiste momenten passende aandacht te geven. Zo ook op hun verjaardag. Als hun verjaardag samenvalt met een werkdag, dan maken wij er een feestje van.

Doordat Bloemsierkunst Groeneveld het boeket tijdig bezorgd is het voor ons niet mogelijk om verjaardagen te vergeten. “

Hans Schuurman

Apotheek Sasburg

Extra attentiewaarde

Een extra attentiewaarde geeft het verwerken van uw huisstijl in het bloemstuk. Dit is mogelijk door de toepassing van de huisstijlkleuren in de bloemen of uw slogan met logo bedrukken op een zijden lint. Een andere optie is om uw visitekaatjes te verwerken in het boeket.

Meest gestelde vragen

Hoe wordt het abonnement afgesloten?

Afhankelijk van uw wensen en budgetten wordt in onderling overleg de bestelwijze, de orderafhandeling van de vaste bezorgingen afgesproken. De afspraken worden op jaarbasis gemaakt.

Hoe worden de bloemen voor de ontvangstbalie bezorgd?

Op basis van uw wensen wordt wekelijks een boeket in vaas of ander glaswerk bezorgd. Het bloemstuk staat direct op zijn plaats. De samenstelling van de snijbloemen, grote en kleuren kunnen volledig worden afgestemd op de organisatiecultuur, gelegenheden of huisstijl.

Hoe werkt een abonnement voor verjaardagen?

Na het aanleveren van een lijst van werknemers met geboortedata wordt op de betreffende dag het boeket bezorgd op de kantoorlocatie. Bezorging op thuislocatie is in overleg mogelijk. Mutaties van werknemers zoals indiensttreding of uitdiensttreding dienen te worden doorgegeven.

Hoe kan onze huisstijl of persoonlijke boodschap wordt verwerkt in het bloemstuk?

Wil je een boeket in je “eigen jasje”. Dat kan in overleg. Enerzijds door het gebruik van speciale bloemen en kleuren en anderzijds door toepassing van de huisstijl kleuren in de verpakking. Uw persoonlijke boodschap kan geschreven of gedrukt worden op kaartjes en linten met opdruk van uw logo. Andere opties zijn het gebruik van uw visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Kortom we gaan graag in overleg.

Wanneer wordt er gefactureerd?

De geleverde bloemstukken worden maandelijks achteraf met een verzamelfactuur gefactureerd.

Laat je verleiden

Afhankelijk van uw wensen en budgetten stellen we een arrangement samen. Facturatie is maandelijks en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Proberen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bloemen bestellen?

Bel , of kom langs in onze gezellige winkel. Wij helpen u met passie.

050-5350722