Bel Fiore damesmode

Wie zich bij Bel Fiore damesmode laat vertroetelen, zal nog vrouwelijker de deur weer uitgaan. De merken die Bel Fiore in de collectie heeft, zijn dan ook een weerspiegeling van Bita haar voorkeuren en smaak. Zo ook de kerstetalage met kerststukken van Bloemsierkunst Groeneveld.

Van jongs af aan is Bita Moghaddam altijd geïnteresseerd geweest in damesmode. Uiteindelijk heeft zij door haar passie een gepassioneerde winkel opgebouwd. Zij houd ervan om vrouwen te kunnen helpen om er fantastisch en vrouwelijk uit te zien. Vol trots kijk je dan in de spiegel. De kleding die in haar winkel komt, is met veel liefde en moeite uitgezocht. Wat er in haar modezaak aanwezig is, heeft haar volledige goedkeuring. Dus wie zich bij Bel Fiore damesmode laat vertroetelen, zal nog vrouwelijker de deur weer uitgaan.

Wie durft ook?

Een bloemstuk hoeft niet met voor de hand liggende combinaties samengesteld te worden. Vers in combinatie met kunst gepresenteerd op een uitdagende pot of vaas. Met of zonder sokkel, van beton of echt marmer. Het liefst een beetje geleefd en dan plaatsen op de mooiste plek van de winkel.

Bel Fiore Damesmode kerstetalage
Bel Fiore Damesmode kerstetalage

Contact

Bel Fiore damesmode
Rijksstraatweg 175
9752 BE HAREN

Bron:

Bel Fiore damesmode