Koffie Winkel Haren nieuwe stijl met moswand

Bezig met herinrichting van kantoor, winkel of huis? Kies net als Koffie Winkel Haren voor een moswand voor een inspirerende werkomgeving
De Rijksstraatweg in Haren heeft een nieuw parel van een winkel. In november 2023 is Arnold Nuver met zijn Koffie Winkel verhuisd van de Brinken naar de Rijksstraatweg 151 in Haren. Een compleet nieuwe winkel die ruimte biedt aan de groeiende winkelactiviteiten.

De winkelactiviteiten bestaan uit de winkelverkoop van koffie, thee, chocolade en nu ook kleurrijke Macarons. En als Jura specialist verkoopt de Koffie Winkel Haren espresso- of koffiemachines van Jura en geven ze daarbij vakkundig advies over koffiebonen.

Bloemsierkunst Groeneveld verzorgd de montage van moswanden. Een moswand is een duurzame en onderhoudsvrije oplossing voor een groene werkomgeving.

Door met name de ontwikkeling van de zakelijke markt met de verkoop van Jura koffiemachines en de verkoop van koffiebonen heeft De Koffie Winkel nieuwe stijl een duidelijke Jura verkoopruimte. Een ruimte winkelruimte in warme natuurlijke tinten. Koffie is een natuurproduct, de koffieplant is groen, derhalve heeft deze ruimte een groene uitstraling met een prachtige moswand van 5 meter breed x 1,5 meter hoog.

Elke ontwerp is uniek. Een kunstwerk het wordt als een schilderij gemaakt

Wie durft ook?

Een moswand is een moderne manier om je werkplek te verduurzamen. Het is niet alleen een prachtige toevoeging aan je kantoor- of winkelinrichting, maar het zorgt ook voor een inspirerende omgeving waarin medewerker kunnen werken.

Voordelen moswanden voor de werkomgeving

  • Geluiddempend
  • Sfeer verhogend
  • Weinig onderhoud
  • Daglicht niet noodzakelijk
  • Oogstrelend voor bezoekers
Bloemsierkunst Groeneveld plaatst Moswand in Koffie Winkel Haren
Bloemsierkunst Groeneveld plaatst Moswand in Koffie Winkel Haren

Contact

Koffie Winkel Haren
Rijksstraatweg 151
9752 BD HAREN

Bron:

Koffie Winkel Haren

Ook een moswand?

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een moswand?

Bezig met herinrichting van kantoor, winkel of huis? Kies net als Koffie Winkel Haren voor een moswand voor een inspirerende werkomgeving. Neem contact op voor meer informatie.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Opt-in

Bij het aanvinken van de "opt-in" voor het aanmelden van de nieuwsbrief, bent u akkoord met het privacy-beleid van Bloemsierkunst Groeneveld.

Meer informatie

Afhalen van reeds bestelde of gemaakte bloemstukken is mogelijk vanaf 08:30 uur tot 18:00 uur.

Indien wij gesloten zijn kunt u uw bestelling alvast doorgeven met behulp van het bestelformulier. Klik daarvoor op onderstaande bestelbutton.