Robert Mode

Robert Mode is door de jaren uitgegroeid tot een begrip in Noord Nederland en staat bekend om zijn exclusieve merken, een deskundig advies. Robert Mode en Bloemsierkunst Groeneveld hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zie hier de combinatie tussen stijlvolle kleding en bloemsierkunst.

Marcel Juk heeft jarenlang ervaring opgedaan in toonaangevende modezaken in Amsterdam, waar hij menig bekende nedelander kleedde. In 2000 is hij voor zichtzelf begonnen met Robert Mode. Robert Mode is de kledingwinkel in Haren. Een grote klantenkring wordt bedient met zijn persoonlijk advies op basis van zijn uitgebreide collectie modemwerken. Onder andere Stone Island, Jacob Cohen, Dsquared2, Canada Goose, Woolrich en schoenen van Santoni. Robert Mode een echte aanrader voor kleding liefhebbers.

Wie durft nog meer?

Een bloemstuk hoeft niet met voor de hand liggende combinaties samengesteld te worden. Vers in combinatie met kunst gepresenteerd op een uitdagende pot of vaas. Met of zonder sokkel, van beton of echt marmer. Het liefst een beetje geleefd en dan plaatsen op de mooiste plek van de winkel.

Uw slager Dijk heropening
Uw Slager Dijk heropening

Contact

Rijksstraatweg 185
9752 BE HAREN

Bron:

Robert Mode