Wie is jouw superheld?

Wie is de vrouwelijk superheld in je leven? Is het je moeder, je oma, pleegmoeder of een andere fantastische vrouw? Deze bijzondere vrouwen mogen iedere dag in het zonnetje gezet worden. Doe dat met bloemen en geef haar op Moederdag een goed gevoel door iets speciaal voor haar te doen.

.

Over hoeveel dagen is het Moederdag?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Moederdag is op zondag 10 mei

Verras ook jouw moeder met een boeket dat precies bij haar past.

Jouw moeder is eigenlijk de allerliefste die er is. Jouw moeder is heel zorgzaam. Jouw moeder geeft jou mee dat je trots op jezelf mag zijn. Dus zet haar in deze bijzondere tijd in het zonnetje met een mooie bos bloemen.

Echter, sinds maart is Nederland overvallen door het Coronavirus. Zo langzamerhand ontstaat er een nieuwe samenleving waarbij we onszelf en onze ouders willen beschermen. Het niet mogen afleggen van verjaardagsvisites of bezoekjes aan ouders en vrienden kan gelukkig gecompenseerd worden. Je kunt bloemen of planten laten bezorgen om je gevoelens over te brengen aan diegene die je mist.
En zeker voor je vrouw, je moeder of je superheld. Stel haar niet teleur, bestel haar bloemen op tijd!

Aangescherpte maatregelen coronavirus

De nieuwe samenleving houdt 1,5 meter sociale afstand in. In onze bloemenwinkel betekend dat we 1 klant per keer in onze winkel bedienen. Ter voorkoming van drukte tijdens Moederdag is het onze voorkeur om uw gewenste bloemwerk tijdig te bestellen voor afhaling of bezorging aan huis.

Waarom tijdig bestellen?

Onze advies is zo vroeg mogelijk te bestellen voor de inkoop van voldoende bloemen, voor het plannen van onze bezorgroutes en voor uw gemak voor het afhalen van uw bestelling in onze bloemenwinkel. Wij willen ongewenste wachttijden en drukte voor de winkel voorkomen, waardoor de sociale norm van 1,5 meter niet nageleefd kan worden.

Ons advies voor Moederdag!

Voor uw gemak en voor onze normen van kwaliteit en klantgerichtheid vragen wij uw medewerking om onze werkzaamheden voor Moederdag optimaal te kunnen uitvoeren.

  • Bestel tijdig via onze online bloemenwinkel.
  • Afhalen, overweeg naast zaterdag ook afhaling op woensdag, donderdag of vrijdag.
  • Bezorgen, overweeg naast zaterdag ook bezorging op woensdag, donderdag of vrijdag.

Bestel hier uw Moederdag boeket.

Of bel ons.

Online bestellen voor afhaling of bezorging

Let op: vanwege de verwachte drukte verzoeken wij u om - anders dan de zaterdag - een afhaal- of bezorgdatum op woensdag, donderdag of vrijdag te overwegen. Op zondag zijn wij gesloten.

Wij bezorgen een goed gevoel

Oorsprong Moederdag

Het vereren van moeders is een veel oudere traditie dan de moderne Moederdag en gaat terug op de moedercultus in het klassieke Griekenland. De formele moedercultus met ceremonies voor Cybele of Rhea, de Grote Moeder der goden, werd overal in Klein-Azië beoefend op de ides (15e dag) van maart.

Vanaf 1925 in Nederland

De feestdag heeft zich in zijn huidige vorm vanuit de Verenigde Staten over de rest van de westerse wereld verspreid. In Nederland begon de traditie rond 1925.

Hoe is Moederdag een feestdag geworden

Pas in het midden van 19e eeuw werd Moederdag in Amerika geïntroduceerd. In 1870 startte rechter Julia Ward Howe uit Philadelphia een grote publiciteitscampagne voor Moederdag, een dag die in het teken moest staan van pacifisme en ontwapening door vrouwen. Het succes kwam echter pas nadat Anna Marie Jarvis (1864-1948) uit Grafton (West Virginia) in 1907 Moederdag begon te promoten als een dag van waardering voor moeders. In 1908 organiseerde zij de eerste Moederdag, vooral om haar moeder Ann Reeves Jarvis te herdenken, die in de Amerikaanse Burgeroorlog zogenaamde Mother’s Day Work Clubs had georganiseerd om voor voedsel en medicijnen voor hulpbehoevende moeders te zorgen. Het idee sloeg aan, en Jarvis zette door om meer mensen over te halen. In 1914 besloot president Woodrow Wilson dat elke tweede zondag in mei voortaan Mother’s Day zou zijn, een nationale feestdag.

Moederdag in onze bloemenwinkel

Stap komende week binnen in onze bloemenwinkel aan de Kromme Elleboog 46. Vertel onze vakbloemisten wat haar favoriete bloemen en kleuren zijn. Met onze ervaring kunt op Moederdag haar in het zonnetje zetten.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722