Wie is jouw superheld?

Wie is de vrouwelijk superheld in je leven? Is het je moeder, je oma, pleegmoeder of een andere fantastische vrouw? Deze bijzondere vrouwen mogen iedere dag in het zonnetje gezet worden. Doe dat met bloemen en geef haar op Moederdag een goed gevoel door iets speciaal voor haar te doen.

.

Over hoeveel dagen is het Moederdag?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Moederdag is op zondag 12 mei

Verras ook jouw moeder met een boeket dat precies bij haar past.

Jouw moeder is eigenlijk de allerliefste die er is. Jouw moeder is heel zorgzaam. Jouw moeder geeft jou mee dat je trots op jezelf mag zijn. Dus zet haar eens een keer in het zonnetje met een mooie bos bloemen.

Fijne Moederdag

Lieve Mama

Mama ik hou van jou

Voor de liefste Mama

Geef haar lievelingsbloemen en een beetje meer

Liefde gaat door de maag! Aan alle mannen en kinderen met de liefste moeder van de hele wereld. Verwen je moeder ook nog eens met overheerlijke lekkernijen rijk versierd met eetbare bloemen. Speciaal voor Moederdag heeft Bloemsierkunst Groeneveld in samenwerking met viaRia deze bloemrijke lekkernijen samengesteld.

Dit speciale Moederdag aanbod kunt u reserveren met onderstaand bestelformulier. De chocoladetaart  en/of fudge zijn samen met het gereserveerde Moederdag-boeket op donderdag, vrijdag of zaterdag af te halen bij Bloemsierkunst Groeneveld.

Chocolate taartje bloemrijk versierd, 6 tot 8 puntjes

Chocolate fudge bloemrijk versierd, zakje à 75 gram

Reserveer
uw Moederdag-boeket.
Vul het bestelformulier in.

Of bel ons.

Moederdag reservering voor afhaling

Aanhef

Bloemrijke lekkernij erbij

Opt-in

6 + 2 =

Bij het aanvinken van de "opt-in" bent u akkoord met het privacy-beleid van Bloemsierkunst Groeneveld.

Wij bezorgen een goed gevoel

Oorsprong Moederdag

Het vereren van moeders is een veel oudere traditie dan de moderne Moederdag en gaat terug op de moedercultus in het klassieke Griekenland. De formele moedercultus met ceremonies voor Cybele of Rhea, de Grote Moeder der goden, werd overal in Klein-Azië beoefend op de ides (15e dag) van maart.

Vanaf 1925 in Nederland

De feestdag heeft zich in zijn huidige vorm vanuit de Verenigde Staten over de rest van de westerse wereld verspreid. In Nederland begon de traditie rond 1925.

Hoe is Moederdag een feestdag geworden

Pas in het midden van 19e eeuw werd Moederdag in Amerika geïntroduceerd. In 1870 startte rechter Julia Ward Howe uit Philadelphia een grote publiciteitscampagne voor Moederdag, een dag die in het teken moest staan van pacifisme en ontwapening door vrouwen. Het succes kwam echter pas nadat Anna Marie Jarvis (1864-1948) uit Grafton (West Virginia) in 1907 Moederdag begon te promoten als een dag van waardering voor moeders. In 1908 organiseerde zij de eerste Moederdag, vooral om haar moeder Ann Reeves Jarvis te herdenken, die in de Amerikaanse Burgeroorlog zogenaamde Mother’s Day Work Clubs had georganiseerd om voor voedsel en medicijnen voor hulpbehoevende moeders te zorgen. Het idee sloeg aan, en Jarvis zette door om meer mensen over te halen. In 1914 besloot president Woodrow Wilson dat elke tweede zondag in mei voortaan Mother’s Day zou zijn, een nationale feestdag.

Moederdag in onze bloemenwinkel

Stap komende week binnen in onze bloemenwinkel aan de Kromme Elleboog 46. Vertel onze vakbloemisten wat haar favoriete bloemen en kleuren zijn. Met onze ervaring kunt op Moederdag haar in het zonnetje zetten.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722