Kransen voor elk seizoen

De krans is een gesloten cirkel zonder begin of einde
Bekijk collectie kransenWat zie je in de winkel

Versierde kransen als decoratie in huis of aan deur

De krans is een gesloten cirkel zonder begin of einde. Daarmee geeft het oneindigheid aan. Kransen kunnen aan de deur worden gehangen of als bloemstuk op tafel geplaatst worden. De deuren worden met een krans versiert om bezoekers een warm welkom te heten.
Deurkrans kopen? Buiten op de voordeur een krans van het seizoen. Een herfstkrans of kerstkrans met natuurlijke materialen als versiering. Met of zonder LED verlichting.

Met een mooie grote kerstkrans buiten aan de voordeur krijg je al kriebels voor de herfst of kerst voordat je binnen bent. En je versiert daarmee het aanzicht vanaf de straat. Een grote of kleine deurkrans het kan allemaal. Over de top, bling bling of klassiek in herfst oranje of kerst rood. In verschillende kleuren zoals jij dat wilt. Met of zonder verlichting.

Tijdens de kerst bood de deurkrans bescherming tegen kwade geesten.

Hoe hang je een krans op?

Een krans ophangen kan op twee manieren. Je bevestigd eenmalig een haak, schroef of spijker aan de binnenkant of buitenkant van de deur. Voor bevestiging aan de binnenzijde van de deur kun je een lint aan de krans knopen. Span daarna de lint over de deur naar de binnenkant. Voor bevestiging aan de buitenzijde van de deur kun je een touw aan de krans knopen. Hang vervolgens de krans op met de juiste hoogte.

Waarvan is een krans gemaakt?

De kransen kunnen van verschillende natuurlijke materialen gemaakt worden. De basis kan afhankelijk zijn van beschikbaarheid van het seizoen. Een krans kan bestaan uit:

  • hopstrengen
  • stro
  • takken

Voorbeelden van gemaakte deurkransen door Bloemsierkunst Groeneveld

De hierboven afgebeelde kransen is een impressie van het winkel-assortiment bij Bloemsierkunst Groeneveld. Vraag naar de beschikbaarheid en maaktijd.

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers,
mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722