Veilige afstand op kantoor

Een groen, duurzaam en gezond kantoor voor gelukkige werknemers

COVID–19 – Een veilige afstand op kantoor met groen

Steeds vaker zien we dat bedrijven en ondernemingen interesse hebben in een groene werkomgeving. Daarbij gaat het om meer dan duurzame materialen en een verantwoord bedrijfsrestaurant. Het toepassen van groen gaat verder, het draagt bij aan een gezonde omgeving en heeft positief effect op het algehele welbevinden van de medewerkers.

Een veilige werkplek is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Hoe zorg je voor veilige ruimte en afstand op kantoor? De LiveDivider PLUS wordt steeds vaker ingezet als zowel scheidingswand tussen bureaus en ruimtes om op een duurzame en gezonde manier social distancing te creëren. Bij social distancing is het belangrijk dat medewerkers minimaal op een afstand van 2 meter van elkaar kunnen werken en bewegen. Een snelle manier om deze twee meter te kunnen waarborgen is het plaatsen van LiveDivider PLUS tussen werkplekken. LiveDivider PLUS is de modulaire en groene roomdivider. De roomdivider wordt ingezet om een open ruimte te verdelen, met behoud van het open karakter. Met haar metalen frame en stevige vaste voet, is alleen de basis van de LiveDivider PLUS al een plaatje op zich. Het frame is opgevuld met aan beide zijden zes verwisselbare plantcassettes.

Voeg op speelse wijze verticaal groen toe aan je woon-, leer of werkomgeving. 

Bloemsierkunst Groeneveld LiveDivider PLUS

Een gezond kantoor

De luchtkwaliteit in gebouwen is vaak onder de maat, doordat er veel mensen in een relatief kleine ruimte verblijven. Slechte luchtkwaliteit wordt veroorzaakt door vluchtige organische stoffen (VOS), afkomstig van printers, kopieermachines of vloerbedekking in kantoren. Daarnaast worden klimaat- en ventilatiesystemen vaak niet goed of voldoende schoongemaakt.

Bij keurmerken voor gezonde kantoren, zoals bijvoorbeeld het WELL-certificaat, is de kwaliteit van de binnenlucht belangrijk. Planten kunnen in gebouwen worden ingezet om de luchtkwaliteit te verbeteren. Ze dragen bij aan een schonere lucht en gezonde werkomgeving die gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, pijnlijke of droge keel, oogirritatie, hoesten en een droge huid verminderen.

Meer groen, minder stress

Het gevoel van stress en druk lijkt steeds meer voor te komen op de werkvloer. Volgens cijfers van het TNO is het percentage mensen met burn-out klachten in de afgelopen tien jaar gestegen van elf naar zestien procent. Stress en concentratieverlies op de werkvloer worden vaak als reden gegeven. Plantenwanden of levende schilderijen plaatsen op de werkvloer is een duurzame manier om hier iets tegen te doen. Planten hebben namelijk het bewezen effect stress te verminderen en productiviteit te verhogen.

Hogere productiviteit

Een groene uitstraling heeft een positief effect op het aantrekken van medewerkers. Bij de aanwezigheid van planten in een kantoorruimte ligt de productiviteit 15% hoger dan in kantoorruimten zonder planten. Planten werken omzet verhogend en dragen bij aan minder ziekteverzuim. Gemiddeld zijn medewerkers 1,6 werkdag per jaar minder ziek in kantoren met planten dan in ruimtes en kantoren zonder beplanting.

Verticale tuin voor binnen en buiten. Eenvoudig en snel te monteren. Geschikt voor huiskamer, kantoor of tuin. Alles-in-1 systeem en inclusief planten.

Voor flexwerkplekken

Bloemsierkunst Groeneveld LiveDivider PLUS

Voor kantoortuinen

Bloemsierkunst Groeneveld LiveDivider PLUS

Voor wachtruimten

‘‘20% van alle ziekten wordt veroorzaakt of verergerd door slechte luchtkwaliteit op kantoor. ’’

RIVM

Plantenafscheiding in verschillende hoogten

De LiveDivider kan ingezet worden om ruimtes te verdelen of creëren. Stapelbaar voor verschillende hoogtes.

Innovatief

LiveDivider van Mobilane is een staand verticaal plantensysteem met een uniek geïntegreerd waterreservoir; een afscheiding met levende planten. Dankzij het innovatieve watergeefsysteem wordt de beplanting zo’n vier weken voorzien van water en meststoffen, speciale indicatoren melden of er water bijgevuld dient te worden en wanneer het reservoir vol is.

LiveDivider staat zelfstandig op een voet. De lijst is van gepoedercoat staal met een verwisselbare cassette(s), met planten naar eigen keuze. LiveDivider is verkrijgbaar in drie verschillende hoogten. Het frame is standaard verkrijgbaar in de kleur wit en zwart. De LiveDivider is gepatenteerd.

Voordelen

 • Eenvoudige en duurzame manier om
  ruimtes te verdelen
 • Verbetert de luchtkwaliteit door zuurstofproductie en fijnstofbinding
 • Productiviteit en creativiteit nemen toe
 • Verticaal groen neemt weinig ruimte in beslag
 • Verbetert leef, leer- en werkklimaat
 • Sfeerverhogend
 • Verbetert de akoestiek in een ruimte
Bloemsierkunst Groeneveld LiveDivider PLUS

Eigenschappen

 • Modulair en op diverse manieren toe te passen
 • Vrijstaand met dubbelzijdige beplanting
 • Hoge kwaliteit en exclusieve uitstraling
 • Geïntegreerd watergeefsysteem
 • Waterreservoir voor 4 tot 6 weken
 • Voorzien van vol- en leeg indicatoren
 • Verwisselbare plantcassettes
 • Duurzaam, herbruikbaar en volledig recyclebaar

Drie hoogten

 • LiveDivider PLUS 1 : 112 x 81 x 19 cm
 • LiveDivider PLUS 2 : 112 x 131 x 19 cm
 • LiveDivider PLUS 3 : 112 x 180,5 x 19 cm

Materiaal en Kleuren

 • LiveDivider PLUS is standaard verkrijgbaar in wit en zwart en kan op aanvraag in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden.
 • De base plate en het frame van de LiveDivider PLUS zijn vervaardigd uit gepoedercoat staal en volledig recyclebaar.

Plantenmix Lemon surprice

 1. Epipremnum ‘Aureum’
 2. Asplenium nidus
 3. Dracaena ‘Lemon Surprise’
 4. Schefflera arboricola
 5. Philodendron scandens

Wij staan voor

vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid

Neem contact met mij op voor verticaal groen

Kies gewenste verticaal groen

Bezorging

We bezorgen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Zondag zijn we gesloten.
Bestellen voor 12:00 uur is bezorgen op dezelfde dag.

Bezorgkosten

Per bestelling zijn bezorgkosten van toepassing op basis van één bezorglocatie in onze bezorgregio. Bezorging op één bezorgadres is gratis bij een bestelling boven € 50.

Bezorgregio

De bestellingen worden uitsluitend in onze bezorgregio door onze bloembezorgservice uitgereden. N.B. De bestelde artikelen worden niet per post of pakketservice verstuurd.

Bezorgplaatsen

Onze bezorgregio bestaat uit de volgende plaatsen: Haren, Aduard, Assen, Bedum, Bunne, Dorkwerd, Donderen, Eelde, Paterswolde, Eelderwolde, Engelbert, Foxhol, Garmerwolde, Glimmen,Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Kolham, Kropswolde, Lageland, Leek, Middelbert, Midlaren, Noordhorn, Noordlaren, Noordwolde, Onnen, Peize, Peizermade, Roden, Sappemeer, Scharmer, Ten Boer, Tynaarlo, Vries, Waterhuizen, Westerbroek, Yde / De Punt, Zuidhorn, Zuidlaren en Zuidwolde.

Landelijk bezorgen via Fleurop

Wij zijn lid van Fleurop. Buiten onze bezorgregio, bezorgen wij de bloemen met Fleurop. Wij verzenden uw bestelling nationaal en internationaal naar andere lokale vakbloemisten, die vervolgens het boeket samenstelt en bezorgd op locatie. U kunt uw bestellingen buiten onze bezorgregio telefonisch doorgeven via 050-5350722.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722