Bruiloft Steffie en Shekar

Bruiloft Steffie en Shekar

Bruiloft Steffie en Shekar

Dank nogmaals voor de prachtige bloemen !!

Voor de bruiloft van Steffie & Shekar heeft Bloemsierkunst Groeneveld het bloemwerk verzorgd. De gehele sfeer was een romantische stijl in wit met zacht roze tinten. De gewenste bloemen waren: rozen, trosrozen, Lathyrus en Achillea. Aangevuld met Jasmijn, Eucalyptus en Esdoornblad. De bruid droeg een klassiek gebonden bruidsboeket in de vorm van een bieermeier met afhangende bloemen afgebonden met wit lint. De bruidegom droeg een corsage en witte roos met magneetbevestiging. De Tesla, als bruidsauto, was voorzien van een bloemstuk gestoken op oaseblok met zuignappen.

De getuigen en daggasten droegen corsages. Waarvan de vrouwen en meisjes een polscorsages met een witte en roze bloem en de mannen een klassieke corsage met een witte roos.

De trouwlocatie werd gedecoreerd diverse bloemstukken. Het welkomstbord was voorzien van een guirlande. Twee grote bloemstukken elk gestoken in een mooie witte Dutz vaas gesitueerd op een witte zuil. Twee boeketten elk in een bolle vaas en ook gesitueerd op een witte zuil. Het bruidspaar zat voor een backdrop (circle of life) voorzien van een bloemstuk op oase. De dinertafel waren gedecoreerd met bloemstukjes in vierkante accuvaasjes.

Bruiloft Steffie en Shekar - Trouwlocatie De Rietschans
Bruiloft Steffie en Shekar - Trouwlocatie De Rietschans
Bruiloft Steffie en Shekar - Trouwlocatie De Rietschans

Trouwlocatie

De Rietschans

Bruidsfotograaf

Absolute Fotografie; Jurgen

Weddingplanner

Evelynn Flores events; Samantha

Bruidswerk Ingmar & Willemieke

© Jurgen Moorlach

Absolut Fotografie

Puur fotograferen, zonder te regisseren

Bruidsfotograaf Jurgen Moorlach vangt jullie dag in beeld. Met mensen die je lief zijn, op een plek waar je samen voor hebt gekozen en op de manier die bij jullie past. In beeld met alle emoties, grappen en grollen. Hij maakt jullie bruiloft compleet. En kijkend in jullie trouwalbum beleef je de dag keer op keer weer!

Bruiloft Steffie en Shekar - Trouwlocatie De Rietschans

© Ronald Zuidema

Trouwlocatie De Rietschans

Stap in het huwelijksbootje

Trouw op één van de meest romantische plekken van Groningen met uitzicht op het water! Alles op één locatie. Een bruiloft vieren op één locatie geeft rust. Daardoor blijft er voldoende tijd over om te genieten samen met familie en vrienden. Van het ‘ja-woord’ tot een spetterende feestavond. De Rietschans denkt graag mee voor een onvergetelijke dag. Wilt u de sfeer proeven? Maak een afspraak en kom langs!