Boeketten

In alle soorten, kleuren en maten

Bloemsierkunst

Creatieve bloemstukken, voor ieder wat wils

Bruidswerk

Voor je trouwdag, klassiek of modern

Grafstukken

Grafwerk voor overlijden met speciale aandacht

Workshops

In de winkel of op locatie, lees meer

R

Decoratie

Glaswerk en keramiek van eenvoudig tot exclusief

R

Balkon en tuin

Advies en levering, vraag naar de opties

Zakelijk

Voor personeel, of sfeer op kantoor, bespreek de wensen

Pasen vieren we aan tafel

Het is weer tijd voor Pasen! We gaan er dit jaar helemaal voor. Denk aan hazen-oren, eieren en heel veel voorjaarsbloemen. Of je het nu groots of intiem viert, het wordt een vrolijk feestje.

Haal het gevoel van het voorjaar in huis met kamerplanten en bollen.

Hoewel het officieel nog winter is, kijken wij stiekem alweer uit naar het voorjaar. Vrolijk fluitende vogeltjes, hogere temperaturen, bollen die bovenkomen en knoppen in de bomen. Hoe haalt u het voorjaar in huis? Simpel! In onze bloemenwinkel hebben we voor u prachtige kamerplanten en bollen. De kleuren zorgen instant voor dat frisse voorjaarsgevoel.

Kamerplanten voor groen

Een kamerplant wordt in huis ter decoratie in een pot gezet. De kleur en vorm zijn vaak bepalend voor wat u in huis neemt. Gemak van het water geven kan ook een keuze voor het soort kamerplant zijn. De gewenste kamerplanten zijn op aanvraag te bestellen zoals de Aloë Verat, de Orchidee, de Varen of de Pannenkoekplant. Of wij verfrissen uw kamerplanten door ze te verpoten.

Bollen voor kleur

Nu is het tijd voor bloembollen. Niet voor niets komen in januari de eerste sneeuwklokjes boven. In deze donkere tijd van het jaar haalt u het voorjaar in huis met bloembollen. De voorkeur kan kleur voor het interieur zijn of het genieten van de langzaam groeiende bol tot bloem. Tulpen, Narcissen of Blauwe Druiven als snijbloem of als bollen opgemaakt als een bloemencreatie in een vaas of schaal.

Winkelen in Haren doe je bij Bloemsierkunst Groeneveld. Sinds 1973 een begrip in Haren en omgeving. Per 1 maart 2018 is Bloemsierkunst Groeneveld gevestigd nabij het centrum van Haren aan de Kromme Elleboog. Clarissa Drenth en haar team van ervaren bloembindsters helpen u bij het samenstellen van uw boeket. Wilt u een boeket laten bezorgen in Groningen of omgeving? Bel ons voor uw bestelling.

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers, mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van seizoenen, feestdagen, activiteiten en workshops.

Bloemen bestellen?

Bel, of kom langs in onze gezellige winkel. Wij helpen u met passie.

7 Dagen vaasgarantie

Wat moet u doen, nadat u uw boeket of bloemstuk in huis heeft gekregen.

Nieuws

Aangescherpte maatregelen coronavirus

Aangescherpte maatregelen coronavirus

De lente ontwaakt als een boze droom. Op 23 maart heeft het kabinet aangescherpte maatregelen genomen om het coronavirus onder controle te krijgen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om maximaal 2 klanten in de bloemenwinkel toe te laten.

Zorgen coronavirus merkbaar

Zorgen coronavirus merkbaar

Zorgen coronavirus merkbaar bij Bloemsierkunst Groeneveld. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet de deur uitgaat voor extra boodschappen of visites zoals verjaardagen afzegt. Bel dan uw bestelling door voor een bezorging bij u thuis.

Bestel alvast de kronkelige hazelaar paastak

Bestel alvast de kronkelige hazelaar paastak

Maak je huis gezellig met een paasboeket, paastafelbloemstuk of een traditionele paastak. Bloemsierkunst Groeneveld kan je helpen met je persoonlijke touch voor de gezelligheid in huis.

Mantelzorgkaart Groningen

Mantelzorgkaart Groningen

Met de Mantelzorgkaart Groningen kunt u bij Bloemsierkunst Groeneveld terecht voor een bloemetje. Mantelzorgers in de gemeente Groningen ontvangen ieder jaar de Mantelzorgkaart. Een klein blijk van waardering.

Valentijnsdag

Valentijnsdag

Valentijnsdag is natuurlijk dé dag om jouw stille geliefde te verrassen met een prachtig boeket! Je mag natuurlijk ook iemand verrassen die veel voor jou betekend heeft.

Opening tulpenseizoen

Opening tulpenseizoen

Wij als Bloemsierkunst Groeneveld – de bloemist in Haren – Groningen – vieren op Nationale Tulpendag de opening van het tulpenseizoen.

Bloemen stemmen ons positief

Mensen oordelen positiever over anderen als er bloemen in de buurt zijn.

Wij staan voor

vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722