Garantie op kwaliteit

Wij staan voor

vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid

Verzorgingstips

Wat moet u doen, nadat u uw boeket of bloemstuk in huis heeft gekregen.

Zet boeket meteen in de verpakking in schoon water
Laat de bloemen minimaal een uur rusten en water opzuigen in een ruimte met een milde temperatuur met voldoende licht.
Snij de bloemen schoon met een scherp mes 2 tot 5 centimeter van de stengels af
Snij de stengels schuin af, zodat de stengel voldoende oppervlak heeft om water op te nemen. Verwijder bloembladeren aan de onderkant van de stengel om rotting en vervuiling van het water te voorkomen.
Pak een schone vaas en vul deze met schoon water, zet de bloemen erin
Controleer regelmatig het waterpeil of verversing noodzakelijk is. Indien je het water verschoond, snij dan ook een stukje van de stengels af.
Bloemensierkunst Groeneveld geeft snijbloemenvoedsel mee
Voor het plaatsen van de bloemen, voeg je deze voeding toe aan het water. Dan is het vaak voldoende om eens per week het water te verversen.
Zet de bloemen nooit in de felle zon of op de tocht
Dan verliezen ze te veel vocht en gaan slap hangen of ze kunnen zelfs verbranden. Zet de bloemen ook nooit direct naast fruit. Fruit produceert ethyleengas dat de veroudering van bloemen versnelt.
Heeft u vloerverwarming in huis?

Sommige kwetsbare snijbloemen kunnen niet goed tegen de opstijgende warme lucht. Zet het boeket niet op de vloer, maar op een verhoging zoals op tafel of op een zuil.

N

7 dagen vaasgarantie

Heeft u klachten omtrent kwaliteit van de bloemen neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Uw klacht ontvangen wij graag binnen redelijke termijn. Verder is de wettelijke garantie van toepassing. Dit wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Uw opmerking doorgeven

Bel ons voor uw opmerking over uw boeket of bloemstuk of vul het onderstaande formulier in.
w

Meest gestelde vragen

Leeg
Wat houdt 7 dagen vaasgarantie in?

Wij garanderen 7 dagen een mooi boeket bloemen, mits je de bloemen goed verzorgt zoals hierboven bij de verzorgingstips aangegeven. Bloemen zijn een natuurproduct, hierdoor kan het voorkomen dat de kwaliteit toch een keer tegenvalt. Laat dit ons dan binnen 7 dagen na ontvangst van het boeket weten door het invullen van het contactformulier. Bij een klacht ontvangen wij graag een foto ter verduidelijking van uw bezwaar.

Leeg
Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Onze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Heeft u de verzorgingstips opgevolgd en staat uw vraag er tussen. Vul dan onderstaand contactformulier in voor uw bezwaar. 

Aanhef

13 + 2 =

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722