Toe aan vakantie?

Stap voor de vakantie nog even binnen voor een persoonlijke
zomergroet en onze laatste aanbod van bloemen en planten.

Toe aan vakantie?

Bloemsierkunst Groeneveld aanbod zomerplanten vanwege onze zomervakantie. Tijdens de noordelijke bouwvakvakantie is onze bloemenwinkel gesloten. Wij zijn afwezig van zaterdag 30 juli tot en met zaterdag 20 augustus. Wij zijn er aan toe.

We sluiten de winkeldeur voor drie weken zomervakantie. Ter voorbereiding starten wij vanaf dinsdag 26 juli met de opruiming van de planten en begint onze jaarlijkse schoonmaak van de binderij en de bloemenwinkel. Kom langs en bekijk onze laatste aanbod van bloemen en planten. Bekijk onderstaande foto’s en klik erop voor grotere weergave van de foto. Hiermee sluiten wij de eerste helft van dit jaar af.

Nieuws voor het najaar

Tijdens onze vakantie kunt u bestelling(en) plaatsen voor de bezorgdatum maandag 22 augustus en verder. Dan open wij als duurzame bloemist in Haren weer onze deuren.

Wij kijken uit naar de tweede helft van 2022. Nu alle activiteiten en evenementen weer volop georganiseerd worden, maken wij na onze vakantie de planning voor de herfst en kerst workshops.

 

Stap gerust nog even binnen voor een persoonlijke zomergroet en voor onze laatste aanbod van bloemen en planten. Op=op!

Zolang de voorraad van onze planten strekt. Op de foto’s staat ons huidige aanbod van binnenplanten en buitenplanten zoals: hortensia, geranium, edelweiss, ornithogalum, fuchsia, spaans margrietje, lavendel, begonia, rozen, craspedia, kunstbloemen, zijdebloemen, plantenlijst, livepicture, citroenboom,  etc. Reserveren of vragen? Bel ons op 050-5350722.

Zoekt u bepaalde bloemen of planten?

Wij kunnen bloemen en planten op uw verzoek bestellen bij onze toeleveranciers. Afhankelijk van het seizoen is de levertijd minstens twee dagen.

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers,
mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van seizoenen, feestdagen, activiteiten en workshops.

Bloemen bestellen

Online, bel, of kom langs in onze gezellige winkel. Wij helpen u met passie.

7 Dagen vaasgarantie

Wat moet u doen, nadat u uw boeket of bloemstuk in huis heeft gekregen.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722