Trouwlocaties in Groningen

Groningen heeft veel mooie trouwlocaties. Voor het inzegenen van jullie huwelijk en/of het geven van jullie trouwfeest. Bloemsierkunst Groeneveld komt op veel locaties in Groningen en kan jullie helpen om de locatie te decoreren met bloemen.

TrouwenVoorbeelden
Bruiloft Karen & Hedde op trouwlocatie Landgoed Lemferdinge

© Ronald Zuidema

Trouwlocatie Landgoed Lemferdinge

Dé nr. 1 top trouwlocatie in het noorden

Landgoed Lemferdinge, gelegen aan de rand van de bossen in Paterswolde, is een prachtig landgoed waar voor de burgerlijke stand getrouwd kan worden. Behalve voor de officiële ceremonie kan het trouwfeest ook voor de rest van de dag op het landgoed georganiseerd worden. Maak er een fantastische dag van! En bij prachtig weer is buiten trouwen toch fantastisch?

Bruiloft Steffie en Shekar - Trouwlocatie De Rietschans

© Ronald Zuidema

Trouwlocatie De Rietschans

Stap in het huwelijksbootje

Trouw op één van de meest romantische plekken van Groningen met uitzicht op het water! Alles op één locatie. Een bruiloft vieren op één locatie geeft rust. Daardoor blijft er voldoende tijd over om te genieten samen met familie en vrienden. Van het ‘ja-woord’ tot een spetterende feestavond. De Rietschans denkt graag mee voor een onvergetelijke dag. Wilt u de sfeer proeven? Maak een afspraak en kom langs!

Bruiloft Nienke & Casper aan in de trouwlocatie BuitenSociëteit aan het Paterswoldsemeer

© Ronald Zuidema

Trouwlocatie Buitensociëteit Haren

De aangewezen plek voor uw huwelijk en feest

De Buitensociëteit is een officiële trouwlocatie. De sfeer en landelijke ligging bieden alle mogelijkheid om de huwelijksdag onvergetelijk te maken. De Buitensociëteit heeft een stijlvolle feestzaal met magnifiek uitzicht over het Paterswoldsemeer. De gasten zullen aan niets ontbreken door de enthousiaste bediening, de lekkerste gerechten en een knalfeest met een band of DJ.

Bruiloft Karin & Philip - Trouwen in Prinsenhof te Groningen

© Prinsenhof.nl

Trouwlocatie Hotel Prinsenhof Groningen

Jullie huwelijksdag in romantische sfeer

Bij Prinsenhof trouwt u op een van de mooiste en meest fotogenieke locaties in Groningen. Gelegen tussen de Prinsentuin en het Martinikerkhof heeft Prinsenhof een ruimtelijke ambiance in het midden van de stad. Modern en klassiek; Het team van Prinsenhof biedt u en uw gasten een complete beleving.

Bloemsierkunst Groeneveld verzorgde de bloemen voor de bruiloft van Marjan en Robin te op trouwlocatie Allersmaborg te Ezinge

Trouwlocatie Allersmaborg Ezinge

Romantische trouwlocatie in Groningen

Trouwen in de Allersmaborg te Ezinge is als een sprookje die uitkomt. Wandel over de ophaalbrug en waan je in een oase van rust! De landelijke sfeer, de schitterende fruitbomen en het geluid van de vele zingende vogeltjes maken de borg tot de ideale trouwlocatie in Groningen. De trouwlocatie heeft de mogelijkheid om zowel binnen als buiten naar eigen wens in te richten.

Trouwlocatie Rietland Zuidwolde

Trouwlocatie Rietland Zuidwolde

Voor een hemelse dag

Bij Rietland is de uitvoering van de ceremonie, de inrichting, het verloop van de dag, allemaal maatwerk. Je kunt daar eindeloos te variëren. Binnen trouwen in een formele of informele setting. Buiten trouwen bij het prieeltje op het veld. Of vier het feest in het Voorhuis, dan is het mogelijk om te trouwen in het land van Natuurmonumenten, met ruimte voor bruidspaar, getuigen en de ambtenaar van de burgerlijke stand.

Bloemsierkunst Groeneveld boeket
Boeketten
Bloemsierkunst
Bloemsierkunst Groeneveld trouwen bruidsboeket
Bruidswerk
Bloemsierkunst Groeneveld rouwstuk
Rouwboeket
Wij staan voor onze

vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers,
mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722