Gefeliciteerd met jouw droomjurk

Zet nu de volgende stap als voorbereiding op jullie trouwdag. Plan hieronder je afspraak voor jouw bruidsboeket.
Plan je afspraakBekijk ons bruidswerk

Bloemen zijn natuurlijk onmisbaar op je bruiloft! Jullie droom brengen wij als Bloemsierkunst Groeneveld tot uiting in een bruidsboeket en in de aankleding van de bruidslocatie en diner. Alles dat nodig is om de gewenste sfeer te creëren tijdens jullie huwelijk.

Als volgende stap in de voorbereiding op jullie trouwdag nodigen wij jullie uit voor een kennismakingsgesprek bij ons in de bloemenwinkel. Tijdens dit gesprek stellen we, aan de hand van jullie wensen, een voorbeeld bruidsboeket samen. Na afloop krijg je het boeket afgebonden mee naar huis.

Ons stappenplan

Plan hieronder je afspraak

Kennismaking met voorbeeld bruidsboeket

Je ontvangt een uitgewerkt voorstel

Bespreking en aanpassen voorstel

Aangepast voorstel voor akkoord

Onze ervaring is dat we circa 3 tot 4 maanden voor de trouwdatum een eerste afspraak gepland wordt om de wensen voor de trouwdag te bespreken. De eerste stap tijdens kennismakingsgesprek is het samenstellen van een voorbeeld bruidsboeket. Voor een eerste indruk worden de bloemen gebonden tot een boeket en worden de overige opties voor het bloemwerk voor jullie huwelijksdag besproken. De tweede stap is het verder afstemmen van ons uitgewerkte voorstel. In verband met de voorbereidingen vindt dit gesprek vaak plaats 1 maand voor de trouwdatum. Dan hebben jullie een volledig overzicht om kunnen exact aangeven welke bloemstukken en welke aantallen gemaakt moeten worden. Het voorstel wordt vervolgens door ons aangepast en per email verzonden voor een akkoord.

Je krijgt het boeket mee!

Vanwege de aankoop van je droomjurk bij Xsasa Bruidsmode, krijg je het voorbeeld boeket gebonden mee naar huis. Plan via onderstaand formulier alvast je afspraak.

Xsasa Bridal Experience Brinkhorst 29-31 te Haren

Plan alvast je afspraak

Wie kiest het bruidsboeket?

Hoe hoort het eigenlijk? In de meeste gevallen kiest de bruid haar eigen boeket uit en dat is ook logisch, want je wil graag iets kiezen dat je mooi vindt en dat bij je trouwjurk past.

Waarom gooi je het boeket?

Het bruidsboeket vaak gezien wordt als een symbool van geluk en liefde. De bruid gooit het boeket daar dan ook niet alleen naar de ongetrouwde vrouwen, maar ook naar de getrouwde vrouwen onder de gasten. Dit symboliseert de hoop op voortdurende liefde en geluk in hun huwelijk.

Hoe lang van te voren bestellen?

Begin op tijd met de voorbereiding voor de bespreking van de bloemen voor je bruiloft. Plan daarvoor minimaal 3 tot 4 maand voor de bruiloft de eerste afspraak. Bestel vervolgens het bruidsboeket minimaal 4 weken van tevoren.