Bloemen en chocolade: de perfecte combi!

Het maakt niet uit, ze staat altijd voor jou klaar. Voor dag en dauw staat ze voor de deur om je te helpen. Bijvoorbeeld om op te passen. Of ze komt speciaal naar jou toe om je te assisteren, omdat jij nog een feest moet voorbereiden. De schat! Voor zo’n moeder of andere speciale vrouw die voor je klaarstaat mag je wel een keer iets extra’s doen.

Extra inspiratie op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei

Wij geven u extra inspiratie. Op vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei ontvangen wij u graag in onze bloemenwinkel. Voorafgaand aan Moederdag kunt u op deze dagen de bloemrijke lekkernijen van Ria Herbers proeven.

Bloemsierkunst Groeneveld heeft in samenwerking met Ria Herbers een aantal lekkernijen samengesteld. Chocoladetaart, chocoladefudge en jam met eetbare bloemen. Wij laten u al dat lekkers proeven. Voor Moederdag heeft viaRia deze lekkernijen speciaal gemaakt om naast Moeder’s lievelingsbloemen ook een leuk cadeau te geven.

Chocoladefudge puur met kokos, sinaasappelrasp en goudbloem

Chocoladefudge melk met gemengde noten en lavendel

Chocoladefudge wit met pistache, cranberries en rozenblaadjes

Jam van framboos en blauwe bes met citroen en lavendel

Chocoladetaart voor 6 tot 8 punten versierd met bloemblaadjes

High Tea arrangement met haar lievelingsbloemen

Bloemsierkunst Groeneveld heeft in samenwerking met viaRia een High Tea Pakket samengesteld. Dit pakket betreft een High Tea Box met een Bloemenarrangement naar keuze. De High Tea Box bevat:

  • Sandwich vegetarisch
  • Sandwich tonijn
  • Hartige mini scone met zalm en roomkaas
  • Scone met clotted cream en jam
  • Carrotcake
  • Brownies
  • Amaretti cookies
  • Chocolade fudge

U kunt een viaRia High Tea arrangement aanvragen via de website van Ria Herbers. Klik daarvoor op onderstaande button. 

Wie is Ria

Ria Herbers bezorgt u de Engelse sfeer in huis. Vanaf jonge leeftijd kookt en bakt ze al graag. Met deze liefhebberij is zij meer gaan doen en is zij met ‘viaRia’ begonnen. Lees hieronder haar introductie.

Een high tea leent zich goed voor allerlei momenten van viering in uw eigen intieme, huiselijke sfeer. De diverse hartige én zoete hapjes serveer ik met heerlijke theesoorten. Hierbij is er voor u en uw gasten volop gelegenheid om aandacht voor elkaar te hebben want voor een high tea neem je lekker de tijd.

Het samenstellen van de high tea en het persoonlijke contact met de klant geeft mij veel voldoening. De vele positieve reacties die ik tot nu toe heb gekregen stimuleren mij om vol enthousiasme ook van uw high tea een feestje te maken.

Ria Herbers

Moederdag in onze bloemenwinkel

Stap komende week binnen in onze bloemenwinkel aan de Kromme Elleboog 46. In overleg met u stellen wij een boeket samen met haar lievelingsbloemen. Met onderstaande voorbeelden kunt op Moederdag uw gevoelens voor haar delen met bloemen.

Voor de liefste mama

Mama ik hou van jou

Lieve Mama

Fijne Moederdag

Bestel hier uw Moederdag boeket.

Of bel ons.

Online bestellen voor afhaling of bezorging

Let op: vanwege de verwachte drukte verzoeken wij u om - anders dan de zaterdag - een afhaal- of bezorgdatum op woensdag, donderdag of vrijdag te overwegen. Op zondag zijn wij gesloten.

Boeket voor Moederdag. Een bos bloemen blijft het klassieke Moederdag cadeau. Ieder boeket van Bloemsierkunst Groeneveld en van onze Fleurop collega's wordt samengesteld door vakkundige bloemisten. Een Moederdag boeket bestellen doe je bij Bloemsierkunst Groeneveld. Dan bezorgen wij het Moederdagboeket in Haren, Glimmen, Groningen, Onnen, Noordlaren, Eelde, Paterswolde, Eelderwolde en omgeving.

Memoreren op Moederdag

Memoreren op Moederdag

Op Moederdag zetten we álle moeders in het zonnetje. Ook zeker moeders in onze herinnering. Want op deze dag worden zij extra gemist. Gemist, maar niet vergeten. Plaats een paar van haar lievelingsbloemen in een aantal kleine Dutz vazen en zet deze bij het fotolijstje. Op deze manier denken aan mama. Bel ons op 050-5350722 en bespreek je wensen.

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers,
mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722