Selecteer een pagina

Voor haar vandaag iets extra's

Het maakt niet uit, ze staat altijd voor jou klaar. Voor dag en dauw staat ze voor de deur om je te helpen. Bijvoorbeeld om op te passen. Of ze komt speciaal naar jou toe om je te assisteren, omdat jij nog een feest moet voorbereiden. De schat! Voor zo’n moeder of andere speciale vrouw die voor je klaarstaat mag je wel een keer iets extra’s doen.

Extra inspiratie op vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei

Wij geven u extra inspiratie. Op vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei ontvangen wij u graag in onze bloemenwinkel. Voorafgaand aan Moederdag kunt u op deze dagen in gesprek met Ria Herbers.

Op vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei treft u Ria Herbers van viaRia aan in onze bloemenwinkel. Zij zal u enthousiast informeren over haar High Tea’s en uiteraard laat ze u ook wat lekkers proeven. Voor Moederdag heeft viaRia iets extra’s gemaakt om naast Moeder’s lievelingsbloemen cadeau te kunnen geven.

6 Mini cupcakes in box

Amaretti cookies

Chocoladefudge

Potjes jam

High Tea arrangement met haar lievelingsbloemen

Bloemsierkunst Groeneveld heeft in samenwerking met viaRia een High Tea Pakket samengesteld. Dit pakket betreft een High Tea Box met een Bloemenarrangement naar keuze. De High Tea Box bevat:

  • Sandwich vegetarisch
  • Sandwich tonijn
  • Hartige mini scone met zalm en roomkaas
  • Scone met clotted cream en jam
  • Carrotcake
  • Brownies
  • Amaretti cookies
  • Chocolade fudge

Dit speciale aanbod kunt u reserveren in onze winkel of d.m.v. onderstaand bestelformulier. Het High Tea Pakket is op het door u gewenste moment af te halen bij Bloemsierkunst Groeneveld. Hou hierbij rekening met een besteltermijn van minimaal 3 dagen.

Wie is Ria

Ria Herbers bezorgt u de Engelse sfeer in huis. Vanaf jonge leeftijd kookt en bakt ze al graag. Met deze liefhebberij is zij meer gaan doen en is zij met ‘viaRia’ begonnen. Lees hieronder haar introductie.

Een high tea leent zich goed voor allerlei momenten van viering in uw eigen intieme, huiselijke sfeer. De diverse hartige én zoete hapjes serveer ik met heerlijke theesoorten. Hierbij is er voor u en uw gasten volop gelegenheid om aandacht voor elkaar te hebben want voor een high tea neem je lekker de tijd.

Het samenstellen van de high tea en het persoonlijke contact met de klant geeft mij veel voldoening. De vele positieve reacties die ik tot nu toe heb gekregen stimuleren mij om vol enthousiasme ook van uw high tea een feestje te maken.

Ria Herbers

Moederdag in onze bloemenwinkel

Stap komende week binnen in onze bloemenwinkel aan de Kromme Elleboog 46. In overleg met u stellen wij een boeket samen met haar lievelingsbloemen. Met onderstaande voorbeelden kunt op Moederdag uw gevoelens voor haar delen met bloemen.

Voor de beste

Liefelijke rozen

Vrolijk veldboeket

Bonte eustoma

Aanhef

Opt-in

15 + 10 =

Bij het aanvinken van de “opt-in” bent u akkoord met het privacy-beleid van Bloemsierkunst Groeneveld.

Vul het Moederdag reserveringsformulier in, wij bellen je voor het opnemen van je wensen.

Of bel ons.

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers, mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722