Woonzorgcentrum De Zonnehof Haren

Woonzorgcentrum De Zonnehof

Als zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, dan kunt u wonen in het woonzorgcentrum De Zonnehof in Haren. Bij de Zonnehof staat kleinschaligheid en professionele zorg voorop.

Alle algemene voorzieningen in het woonzorgcentrum staan ook ter beschikking voor inwoners van Haren. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan ons restaurant. Ontmoeting, verbinding, ondersteuning; zo willen wij u helpen zelfstandigheid zoveel en zo lang mogelijk te behouden en te leven zoals u dat wenst.

Bloemen geven ouderen écht een boost

Zo blijkt uit onderzoek

Zes maanden lang deed de Amerikaanse Rutgers University onderzoek naar de gezondheidseffecten van bloemen op ouderen. Daar kwam veel moois uit naar voren. Zo bleek uit het onderzoek dat bloemen depressieve gevoelens verlichten, sociaal contact aanmoedigen en het geheugen prikkelen bij onze oudere medemens. En dat is natuurlijk ontzettend fijn nieuws! Lees verder >

Boeket bezorgen in woonzorgcentrum Zonnehof te Haren Groningen. Bezorgd door ons als duurzame bloemist
Boeket bezorgen in woonzorgcentrum Zonnehof te Haren Groningen. Bezorgd door ons als duurzame bloemist

Contact

Nesciolaan 115
9752 HW Haren

Bron:

Woonzorgcentrum De Zonnehof

Een boeket bloemen bezorgen bij zorgcentrum verpleeghuis Zonnehof

Verras je moeder, vader, oma, opa, of familielid met een boeket bloemen of klassiek bloemstuk. Bekijk hieronder ons aanbod en laat een boeket bezorgen in Woonzorgcentrum De Zonnehof te Haren. Bezorgd in gemeente Groningen door ons als duurzame bloemist.

Over het onderzoek

Er deden ruim honderd ouderen mee aan het onderzoek. Een aantal van hen kregen bloemen cadeau. Vervolgens werd gekeken welk effect het wel of niet ontvangen van een boeket op de ouderen had.

Er werden drie mooie ontdekkingen gedaan:

  • Bloemen verminderen depressieve gevoelens. Er werd een significante toename van geluk en positieve stemming waargenomen bij de ouderen die een boeket kregen;
  • Bloemen prikkelen het geheugen. Ouderen presteerden beter bij dagelijkse geheugentaken én ervoeren meer en rijkere persoonlijke herinneringen met bloemen in hun omgeving;
  • Bloemen moedigen sociaal contact aan. De ouderen die bloemen ontvingen, maakten weer contact met oude vrienden en breidden hun sociale kring uit met buren, gelijkgezinden en zorgpersoneel.

Bron: mooiwatbloemendoen

Over duurzame bloemist

Met het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist toont Bloemsierkunst Groeneveld aan dat zij duurzaam onderneemt. Dit doen we door een duurzame bedrijfsvoering en het inkopen van een duurzaam assortiment van bloemen en planten, zoals MPS A, MPS A+, Biologisch en On the way to PlanetProof. Tijdens de audit is een positieve bevinding geconcludeerd en heeft Bloemsierkunst Groeneveld het zilveren niveau behaald.

Lees verder >

Waarmee kunnen wij u helpen?

Opt-in

Bij het aanvinken van de "opt-in" voor het aanmelden van de nieuwsbrief, bent u akkoord met het privacy-beleid van Bloemsierkunst Groeneveld.

Meer informatie

Afhalen van reeds bestelde of gemaakte bloemstukken is mogelijk vanaf 08:30 uur tot 18:00 uur.

Indien wij gesloten zijn kunt u uw bestelling alvast doorgeven met behulp van het bestelformulier. Klik daarvoor op onderstaande bestelbutton.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722