UMCG Revalidatiecentrum Beatrixoord

UMCG Centrum voor Revalidatie

Zij helpen volwassenen en kinderen met een lichamelijke handicap of chronische ziekte zo zelfstandig mogelijk te leven.

U kunt bij hun terecht als u op meerdere vlakken een hulpvraag heeft. Bijvoorbeeld op het gebied van bewegen, emoties, voeding of werk. Dit betekent dat u te maken krijgt met medewerkers van verschillende vakgebieden. Als enig academisch revalidatiecentrum van Nederland, richten zij zich niet alleen op complexe zorg, maar ook op onderzoek, opleiding en onderwijs.

Bloemen geven ouderen écht een boost

Zo blijkt uit onderzoek

Zes maanden lang deed de Amerikaanse Rutgers University onderzoek naar de gezondheidseffecten van bloemen op ouderen. Daar kwam veel moois uit naar voren. Zo bleek uit het onderzoek dat bloemen depressieve gevoelens verlichten, sociaal contact aanmoedigen en het geheugen prikkelen bij onze oudere medemens. En dat is natuurlijk ontzettend fijn nieuws! Lees verder >

UMCG Revalidatiecentrum Beatrixoord bloemen bezorgen Haren
UMCG Revalidatiecentrum Beatrixoord bloemen bezorgen Haren

Contact

Dilgtweg 5
9751 ND Haren

Bron:

UMCG Centrum voor Revalidatie

Een boeket bloemen bezorgen in UMCG Centrum voor Revalidatie

Verras je moeder, vader, oma, opa, of familielid met een boeket bloemen of klassiek bloemstuk. Bekijk hieronder ons aanbod en laat een boeket bezorgen in UMCG Centrum voor Revalidatie Beatrixoord te Haren. Bezorgd in gemeente Groningen door ons als duurzame bloemist.

Over het onderzoek

Er deden ruim honderd ouderen mee aan het onderzoek. Een aantal van hen kregen bloemen cadeau. Vervolgens werd gekeken welk effect het wel of niet ontvangen van een boeket op de ouderen had.

Er werden drie mooie ontdekkingen gedaan:

  • Bloemen verminderen depressieve gevoelens. Er werd een significante toename van geluk en positieve stemming waargenomen bij de ouderen die een boeket kregen;
  • Bloemen prikkelen het geheugen. Ouderen presteerden beter bij dagelijkse geheugentaken én ervoeren meer en rijkere persoonlijke herinneringen met bloemen in hun omgeving;
  • Bloemen moedigen sociaal contact aan. De ouderen die bloemen ontvingen, maakten weer contact met oude vrienden en breidden hun sociale kring uit met buren, gelijkgezinden en zorgpersoneel.

Bron: mooiwatbloemendoen

Over duurzame bloemist

Met het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist toont Bloemsierkunst Groeneveld aan dat zij duurzaam onderneemt. Dit doen we door een duurzame bedrijfsvoering en het inkopen van een duurzaam assortiment van bloemen en planten, zoals MPS A, MPS A+, Biologisch en On the way to PlanetProof. Tijdens de audit is een positieve bevinding geconcludeerd en heeft Bloemsierkunst Groeneveld het zilveren niveau behaald.

Lees verder >

Waarmee kunnen wij u helpen?

Opt-in

Bij het aanvinken van de "opt-in" voor het aanmelden van de nieuwsbrief, bent u akkoord met het privacy-beleid van Bloemsierkunst Groeneveld.

Meer informatie

Afhalen van reeds bestelde of gemaakte bloemstukken is mogelijk vanaf 08:30 uur tot 18:00 uur.

Indien wij gesloten zijn kunt u uw bestelling alvast doorgeven met behulp van het bestelformulier. Klik daarvoor op onderstaande bestelbutton.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722