Maarwold service appartementen Haren

Maarwold service appartementen

Comfortabel, veilig en verzorgd wonen kun je in Haren bij Maarwold. Service op maat, uitstekende eigen keuken & een uitgebreid recreatief programma.

Het complex Maarwold bestaat uit een woontoren met twee zijvleugels. De toren telt dertien verdiepingen, waarvan de hoger gelegen appartementen een prachtig uitzicht bieden op de omgeving, zoals het Paterswoldsemeer. Voor comfort en uit veiligheidsoverwegingen zijn er meerdere liften aanwezig in de toren.

Bloemen geven ouderen écht een boost

Zo blijkt uit onderzoek

Zes maanden lang deed de Amerikaanse Rutgers University onderzoek naar de gezondheidseffecten van bloemen op ouderen. Daar kwam veel moois uit naar voren. Zo bleek uit het onderzoek dat bloemen depressieve gevoelens verlichten, sociaal contact aanmoedigen en het geheugen prikkelen bij onze oudere medemens. En dat is natuurlijk ontzettend fijn nieuws! Lees verder >

Maarwold woonservice appartementren bloemen bezorgen Haren
Maarwold woonservice appartementren bloemen bezorgen Haren

Contact

Nesciolaan 32
9752 HM Haren

Bron:

Maardwold service appartementen

Een boeket bloemen bezorgen in Maarwold service appartementen

Verras je moeder, vader, oma, opa, of familielid met een boeket bloemen of klassiek bloemstuk. Bekijk hieronder ons aanbod en laat een boeket bezorgen in Maarwold service appartementen te Haren. Bezorgd in gemeente Groningen door ons als duurzame bloemist.

Over het onderzoek

Er deden ruim honderd ouderen mee aan het onderzoek. Een aantal van hen kregen bloemen cadeau. Vervolgens werd gekeken welk effect het wel of niet ontvangen van een boeket op de ouderen had.

Er werden drie mooie ontdekkingen gedaan:

  • Bloemen verminderen depressieve gevoelens. Er werd een significante toename van geluk en positieve stemming waargenomen bij de ouderen die een boeket kregen;
  • Bloemen prikkelen het geheugen. Ouderen presteerden beter bij dagelijkse geheugentaken én ervoeren meer en rijkere persoonlijke herinneringen met bloemen in hun omgeving;
  • Bloemen moedigen sociaal contact aan. De ouderen die bloemen ontvingen, maakten weer contact met oude vrienden en breidden hun sociale kring uit met buren, gelijkgezinden en zorgpersoneel.

Bron: mooiwatbloemendoen

Over duurzame bloemist

Met het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist toont Bloemsierkunst Groeneveld aan dat zij duurzaam onderneemt. Dit doen we door een duurzame bedrijfsvoering en het inkopen van een duurzaam assortiment van bloemen en planten, zoals MPS A, MPS A+, Biologisch en On the way to PlanetProof. Tijdens de audit is een positieve bevinding geconcludeerd en heeft Bloemsierkunst Groeneveld het zilveren niveau behaald.

Lees verder >

Waarmee kunnen wij u helpen?

Opt-in

Bij het aanvinken van de "opt-in" voor het aanmelden van de nieuwsbrief, bent u akkoord met het privacy-beleid van Bloemsierkunst Groeneveld.

Meer informatie

Afhalen van reeds bestelde of gemaakte bloemstukken is mogelijk vanaf 08:30 uur tot 18:00 uur.

Indien wij gesloten zijn kunt u uw bestelling alvast doorgeven met behulp van het bestelformulier. Klik daarvoor op onderstaande bestelbutton.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722