Bloemsierkunst Groeneveld verzorgde een kinderworkshop voor ouders met een dreumes of kleuter. Ze beplakten samen een kleurplaat met bloemen en andere bloembindmaterialen. Deze workshop werd georganiseerd door de Bibliotheek van Haren op in het kader van het Ouder & Kind Café op woensdagmorgen 28 maart 2018.

Bekijk de sfeerimpressie van Kleintje Koffie

Vrolijk Pasen

De opdracht was het beplakken van de paaskleurplaat van Bloemsierkunst Groeneveld. De kinderen konden met de ouders de krokus en het kuikentje beplakken met bloemblaadjes, mos, blad en andere materialen. Daarnaast konden de kinderen de kleurplaat ook gewoon inkleuren met stift en potlood. Diverse mooie creaties werden gemaakt voor mama, papa of oma & opa.

Ouder Kind Café woensdag 28 maart met thema Pasen

Download kleurplaten

Ouder & Kind Café

Een initiatief van Biblionet Groningen. Het is een fijne plek voor een kop koffie en een praatje met ruimte voor je kindje om te spelen. Het Ouder & Kind Café is een gratis activiteit speciaal voor ouders en kinderen van 0-4 jaar. Je ontmoet er andere ouders van jonge kinderen om ervaringen uit te wisselen. Bekijk de agenda onderaan deze pagina voor een Ouder & Kind Café in een bibliotheek bij jou in de buurt. Locatie Biblionet Groningen-Haren, Brinkhorst Haren

Ook geïnteresseerd in een workshop?

Meld uw interesse, klik hier