Herfstwandeling Landgoed Fraeylemaborg

Struinen naar de natuurlijke materialen voor onze herfsttafel

Herfstwandeling Landgoed Fraeylemaborg te Slochteren

De herfst vinden wij het mooiste seizoen. De natuur kleurt naar oranjegroen en geel en de boomvruchten, bladeren vallen van de bomen. Samen met onze dochter gaan we in deze periode regelmatig op een zondagmorgen erop uit om materialen te verzamelen voor onze herfsttafel. Wandelen in een voor ons onbekend bos en zoekend naar mooie kastanjes, eikels, beuken en bladeren voor onze herfsttafel. Het is altijd leuk om zo de herfst in huis te halen.

Bij voorkeur mag het weer voor ons een beetje guur zijn. Deze zondag gingen wij naar Landgoed Fraeylemaborg te Slochteren. Tasje mee, sjaal om, wandelschoenen aan en gaan naar het bos.

Kijkend naar de bomen en struinend naar de natuurlijke materialen zoals bladeren, eikels, kastanjes, beukennoten en als je goed zoekt in het Slochterbos zelfs walnoten. Pompoenen vonden we niet, maar die worden op veel plaatsen langs de weg te koop aan geboden.

Thuis gekomen leggen wij de herfstmaterialen op onze vensterbank en genoten we vervolgens van een warme chocomelk. Met de hersttafel en een mooi herfstboeket kun je zelfs dubbel genieten.

Omarm ook de herfst! Weet je niet hoe? We helpen je een handje met onze bloemsierkunst. Niet alleen in het bos, maar ook in de bloemenwinkel voel, ruik en proef je de herfst. Van prachtige herfstboeketten voor in je vaas, tot herfstkransen voor op tafel of aan de deur of mooie pompoenen. Kom en laat je inspireren!
Tip: Landgoed Fraeylemaborg is een trouwlocatie met een historische ambiance.

Landgoed Fraeylemaborg

De Fraeylemaborg is gelegen op een landgoed van ruim 23 hectare. Het borggebouw ontstond meer dan zeven eeuwen geleden en kreeg aan het eind van de 18de eeuw haar huidige uiterlijk.

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers,
mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van seizoenen, feestdagen, activiteiten en workshops.

Bloemen bestellen

Online, bel, of kom langs in onze gezellige winkel. Wij helpen u met passie.

7 Dagen vaasgarantie

Wat moet u doen, nadat u uw boeket of bloemstuk in huis heeft gekregen.

Nieuwe Dutz Collectie

Bloemsierkunst Groeneveld is dealer van het glas van DutZ. Stijlvol glas in de vorm van een vaas, schaal, pot, voor een boeket of bloemstuk. Volgende week ontvangen wij de nieuwe collectie met de namen: Rokko, Rondo, Meryna, Modest, Tisza, Glita in helder glas of diverse kleuren.

Lease verticaal groen

Voor onze zakelijke klanten die duurzame ambities hebben. Wil je investeren in een groene werkomgeving voor een prettiger werkklimaat? Vanaf september kunt u dat doen tegen lage kosten, een investering is niet nodig. Meld ons uw duurzame ambities en wij denken mee.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722