Bloemen en chocolade: de perfecte combi!

Het maakt niet uit, ze staat altijd voor jou klaar. Voor dag en dauw staat ze voor de deur om je te helpen. Bijvoorbeeld om op te passen. Of ze komt speciaal naar jou toe om je te assisteren, omdat jij nog een feest moet voorbereiden. De schat! Voor zo’n moeder of andere speciale vrouw die voor je klaarstaat mag je wel een keer iets extra’s doen.

Extra inspiratie voor Moederdag

Wij geven u extra inspiratie. Voor Moederdag kunt u nu bloemrijke chocolade van viaRia als cadeauartikel bij het boeket bestellen.

Bloemsierkunst Groeneveld heeft in samenwerking met Ria Herbers een aantal cadeauverpakkingen bloemenchocolade samengesteld. Een zakje chocolade van 60 gram met circa 7 stuks en een doosje chocolade van 150 gram met circa 16 tot 20 stuks. Voor Moederdag heeft viaRia deze lekkernijen speciaal gemaakt om naast Moeder’s lievelingsbloemen ook een leuk cadeau te geven.

Zakje chocolade in bloemvorm, 60 gram circa 7 stuks

Bloemen chocolade zakje ± 7 stuks

Doosje chocolade in bloemvorm, 150 gram circa 16-20 stuks

Doosje bloemen chocolade ± 16-20 stuks

High Tea arrangement met haar lievelingsbloemen

Bloemsierkunst Groeneveld heeft in samenwerking met viaRia een High Tea Pakket samengesteld. Dit pakket betreft een High Tea Box met een Bloemenarrangement naar keuze. De High Tea Box bevat:

  • Sandwich komkommer
  • Sandwich ei/kasssalade
  • Bladerdeeghapje met geitenkaas
  • Scone met clotted cream en jam
  • Muffin
  • Brownie
  • Mini cupcake
  • Chocolade
  • Thee

U kunt een via Ria High Tea arrangement aanvragen via de website van viaRia. Klik daarvoor op onderstaande button. 

Wie is Ria

Ria Herbers bezorgt u de Engelse sfeer in huis. Vanaf jonge leeftijd kookt en bakt ze al graag. Met deze liefhebberij is zij meer gaan doen en is zij met ‘viaRia’ begonnen. Lees hieronder haar introductie.

Een high tea leent zich goed voor allerlei momenten van viering in uw eigen intieme, huiselijke sfeer. De diverse hartige én zoete hapjes serveer ik met heerlijke theesoorten. Hierbij is er voor u en uw gasten volop gelegenheid om aandacht voor elkaar te hebben want voor een high tea neem je lekker de tijd.

Het samenstellen van de high tea en het persoonlijke contact met de klant geeft mij veel voldoening. De vele positieve reacties die ik tot nu toe heb gekregen stimuleren mij om vol enthousiasme ook van uw high tea een feestje te maken.

Ria Herbers

Moederdag in onze bloemenwinkel

Stap komende week binnen in onze bloemenwinkel aan de Kromme Elleboog 46. In overleg met u stellen wij een boeket samen met haar lievelingsbloemen. Met onderstaande voorbeelden kunt op Moederdag uw gevoelens voor haar delen met bloemen.

Bestel hier uw Moederdag boeket. Of bel ons.

050-5350722

Online bestellen voor afhaling of bezorging

Let op: vanwege de verwachte drukte verzoeken wij u om - anders dan de zaterdag - een afhaal- of bezorgdatum op vrijdag te overwegen. Op zondag zijn wij gesloten.

Boeket voor Moederdag. Een bos bloemen blijft het klassieke Moederdag cadeau. Ieder boeket van Bloemsierkunst Groeneveld en van onze Fleurop collega's wordt samengesteld door vakkundige bloemisten. Een Moederdag boeket bestellen doe je bij Bloemsierkunst Groeneveld. Dan bezorgen wij het Moederdagboeket in Haren, Glimmen, Groningen, Onnen, Noordlaren, Eelde, Paterswolde, Eelderwolde en omgeving.

Memoreren op Moederdag

Memoreren op Moederdag

Op Moederdag zetten we álle moeders in het zonnetje. Ook zeker moeders in onze herinnering. Want op deze dag worden zij extra gemist. Gemist, maar niet vergeten. Plaats een paar van haar lievelingsbloemen in een aantal kleine Dutz vazen en zet deze bij het fotolijstje. Op deze manier denken aan mama. Bel ons op 050-5350722 en bespreek je wensen.

Ruim aanbod van bloempotten, planten en trendy vaasjes

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers,
mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722