Wil jij iemand anoniem verrassen?

Valentijnsdag is natuurlijk dé dag om jouw stille geliefde te verrassen met rode rozen of een prachtig boeket!
Je mag natuurlijk ook iemand – die veel voor jou betekend heeft – blij maken.

Wanneer is het Valentijnsdag?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Valentijnsdag wordt in 2024 gevierd op woensdag 14 februari.

Wat ga jij jouw Valentijn vertellen?

Vier de liefde! Laat jouw Valentijn weten waarom jij hem of haar de liefste vindt. Je raakt haar met een liefdevol gebaar met bloemen.

Wie wil jij op een unieke manier verrassen? Wij bezorgen jouw geheime liefde een met zorg samengesteld valentijnsboeket. Een boeket met jouw persoonlijke tekst. Je teken van liefde zal met een vrolijke lach ontvangen worden.

Valentijnsdag

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn.

Romeins vruchtbaarheidsfeest

Sinds de achttiende eeuw wordt ook wel eens gezegd dat het Vaticaan de feestdag van de heilige Valentijn invoerde ter vervanging van de zogenaamde Lupercelia. Dit was een oud vruchtbaarheidsfeest ter ere van de Romeinse god Lupercus (of Faunus).

Geniet van liefde

De kriebels wanneer je je klaarmaakt voor het eerste afspraakje, de eerste zoen, je eerste ruzie, de eerste keer goedmaken, samenwonen, passie vinden in de dagelijkse sleur, een warm lijf om tegenaan te kruipen, grapjes die alleen jullie begrijpen, het jawoord, samen een huis kopen, ruziën over de verfkleur in de slaapkamer, het geluk van gezinsuitbreiding, tijdmanagement om elkaar nog eens te zien in iets anders dan een huispak en uiteindelijk samen oud en gerimpeld op een bankje zitten en denken ‘wow, we hebben het gered’. Is dat niet waar we allemaal van dromen? We hebben meer liefde nodig. Allemaal. Tijd om de (eerste) stap te zetten.

Een passend boeket voor elke liefde

Wil jij iemand bedanken die veel voor jou heeft betekend? Ben je al veertig jaar gelukkig getrouwd? Of heb je een dierbaar iemand al een tijd niet gezien? In elke liefdessituatie die jij ervaart, er is altijd een passend boeket met een persoonlijke boodschap.

Vergroot het geluk met bloemen

Bloemen maken je blij. Dus knuffel je liefje en geef bloemen. Verras hem of haar een valentijnsboeket. Want hoe leuk is het om onverwacht een boeket te ontvangen. Als jouw geliefde op Valentijnsdag niet aan je zijde is, of de liefde zit nog in de knop, dan bezorgen wij anoniem een boeket met jouw speciale liefdes boodschap?

Fleurop menukaart

Valentijnsboeket om te bezorgen

Vers aangesneden bezorgd op vaas

Tip: om er zeker van te zijn dat je boeket lang mooi blijft, kun je het boeket ook inclusief bijpassende vaas bestellen. We bezorgen dan het boeket vers aangesneden op vaas bij je geliefde.

Langer genieten van rozen doe je zo

Bij ontvangst snijd je de onderkant van de steel van de rozen schuin af met een scherp mesje en zet je het boeket in vers water. Herhaal dit na 2 tot 3 dagen, zodat er minder bacteriën in het water komen. Je rozen blijven zo veel langer mooi. Succes gegarandeerd! Houd de vaas ook goed schoon en zorg ervoor dat de vaas op een koele plek staat uit de volle zon.

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers,
mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722