Secretaressedag

Waardering is en blijft het belangrijkste. Eén dag per jaar stilstaan bij haar of zijn toegevoegde waarde voor de organisatie. Toon waardering voor jouw topper.

Wanneer is het Secretaressedag?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Secretaressedag valt in 2024 op donderdag 18 april.

Bestel alvast het secretaresseboeket

Wees attent en vergeet Secretaressedag niet. Bestel dan alvast je gewenste boeket met een extra attentie.
Klik hieronder op het boeket en bestel online. De bloemen bezorgen wij dan op kantoor of bij haar/hem thuis.

Vergeet de spil in het bedrijf niet

Het grootste compliment is niet vergeten. Onderneem op tijd actie, zodat zij in het middelpunt van de belangstelling staat. Dan bezorgen wij op Secretaressedag een persoonlijk cadeau in de vorm van een boeket of bloemstuk op kantoor of thuis.

Daarnaast kun je er ook een gewoonte van maken. Een plezierige werkplek voor de medewerkers of een vrolijk ontvangst voor uw gasten. Bloemen geven namelijk:

  • een vrolijk gevoel
  • een prettiger werkomgeving
  • een betere werksfeer en -beleving

Oorsprong Secretaressedag

Secretaressedag is een jaarlijks terugkerende dag waarop secretaresses in het zonnetje worden gezet. Ze krijgen op deze dag vaak een attentie van hun werkgever of collega’s. Secretaressedag valt in de Benelux op de derde donderdag van april.

Aan de oorsprong van Secretaressedag ligt een andere gedachte. Secretaressedag is in 1952 Amerika ontstaan onder de naam Secretary’s Day. Het werd in het leven geroepen door de president van de National Secretaries Association (Mary Barret) en de president van een dictafoonleverancier, genaamd C. King Woordbridge. Zij huurden reclamebureau Young & Rubicam in om een campagne op te zetten. Er was in 1952 namelijk een tekort aan mensen in de administratieve sector.

Secretaressedag waaide in 1989 over naar Nederland en ontstond mede dankzij Fleurop. Op 20 april 1989 vond de eerste Nederlandse Secretaressedag plaats. Het heette toen, net als in de Verenigde Staten, Secretary’s Day.

Bronnen: Wikipedia en Fleurop

Secretaressedag suggesties

Roze bloemen

Kleurrijk boeket

Zonnig boeket

Sprankelend bloemstuk

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722