Drie weken drie wensen

Ons reisdagboek van een prachtige zomer!

Ons reisdagboek van een prachtige zomer!

Het weer is nog steeds top en wij hebben volop genoten van onze drieweekse zomervakantie. Jaarlijks is bij ons de vraag, wat gaan we doen en waar willen we naar toe? Dit jaar bracht de wenslamp uitkomst.

Zondag 24 juli. Eigenlijk was het nog niet zover. Alvast een dagtocht naar Schiermonnikoog. Met een vriendinnetje van Benthe hebben wij een ander vriendinnetje verrast met een bezoekje. Het was heel heet en wat hebben de meiden genoten.

Vrijdag 12 augustus. Een verzoek die we niet wilden missen. En dus met een auto vol bloemen naar het prachtige Hornhuizen. Naar wij hebben vernomen, zie de bruid “ja” en tijdens het diner mocht het jasje uit en dasje af. Het was heel heet en wat heeft de familie genoten.
Vrijdag 12 augustus. Een verzoek die we niet wilden missen. En dus met een auto vol bloemen naar het prachtige Hornhuizen. Naar wij hebben vernomen, zie de bruid “ja” en tijdens het diner mocht het jasje uit en dasje af. Het was heel heet en wat heeft de familie genoten.
Zondag 14 augustus. Ook de derde wens kwam uit. Een dagje Scheveningen lopend over de boulevard, de pier en uiteindelijk genieten in het Circustheater van de musical Aladdin. We zaten twee uur in een magische wereld. Het was het heel heet en het applaus was uitbundig.

Het is nu al donderdagavond 25 augustus. De wensen van de zomervakantie zijn vervuld en de winkeldeur is alweer geopend. Het is alweer bijna als vanouds.

Tot ziens!

Wat zijn jullie vakantieverhalen?

Abonnement particulier

Particulier abonnemnet

Heeft u ouders op leeftijd en wilt u ze regelmatig een hart onder de riem steken? In ons verzorgingsgebied zijn Westerholm ZorgCentrum, Woonzorgcentrum de Zonnehof, Zorg- en welzijnsorganisatie ZINN en Nieuw Erasmusheem gevestigd. Informeer naar de mogelijkheden van een particulier abonnement voor uw ouders.

Steeds opnieuw iemand blij maken met bloemen

Zeg, dankjewel voor het oppassen

Wie wil jij bedanken voor het verzorgen van je huisdier en planten? De zonnebloemen staan klaar of tijdens het bijpraten over de vakantie maken wij een mooi zomers veldboeket voor u klaar.

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers,
mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van seizoenen, feestdagen, activiteiten en workshops.

Bloemen bestellen

Online, bel, of kom langs in onze gezellige winkel. Wij helpen u met passie.

7 Dagen vaasgarantie

Wat moet u doen, nadat u uw boeket of bloemstuk in huis heeft gekregen.

Nieuwe Dutz Collectie

Bloemsierkunst Groeneveld is dealer van het glas van DutZ. Stijlvol glas in de vorm van een vaas, schaal, pot, voor een boeket of bloemstuk. Volgende week ontvangen wij de nieuwe collectie met de namen: Rokko, Rondo, Meryna, Modest, Tisza, Glita in helder glas of diverse kleuren.

Lease verticaal groen

Voor onze zakelijke klanten die duurzame ambities hebben. Wil je investeren in een groene werkomgeving voor een prettiger werkklimaat? Vanaf september kunt u dat doen tegen lage kosten, een investering is niet nodig. Meld ons uw duurzame ambities en wij denken mee.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722