Wat zijn jullie vakantieverhalen?

Wie had gedacht dat de Corona uitbraak zo’n grote invloed zou hebben op al onze vakantieplannen.

Aparte tijden, zomervakantie 2020

Het zijn aparte tijden, zomervakantie 2020. Vanaf maart zijn we gebukt onder de corona pandemie. Wie had dat gedacht, dat corona zo’n grote invloed zou hebben op alle vakantieplannen. Gaan we wel, gaan we niet. Is het code geel, oranje of rood? Uiteindelijk hebben wij niet in Zweden, maar in Nederland vakantie gevierd. En we zijn met leuke verhalen uit Weert thuisgekomen. Wat zijn jullie vakantieverhalen?
Inmiddels hebben wij onze buurvrouw bedankt voor het oppassen op onze huisdieren en is de winkeldeur alweer ruim een week geopend. Vanwege de corona maatregelen hebben we de winkel aangepast en hebben wij een upgrade van de binderij doorgevoerd. Met de nieuwe beperkingen voor bezoek aan huis is een bloemen abonnement onze aanrader.
Wat zijn jullie vakantieverhalen?
Bloemsierkunst Groeneveld aanpassing bloemenwinkel

Corona aanpassingen

Voor ons bloemisten breekt de mooiste tijd van het jaar aan. Alhoewel de supermarkten de pepernoten tevoorschijn halen, grijpen wij naar de herfst materialen en zien wij uit naar de kerst. Met het mooie voorjaar en de warme zomer hebben wij geluk gehad. Vanwege de coronamaatregelen lieten we 1 klant per keer in onze bloemenwinkel en bij drukte moest u misschien buiten wachten.

Kijk eerst naar binnen! Bent u nummer 4? Dan gelieve buiten te wachten.

Met het najaar in het vooruitzicht hebben wij de winkel heringericht. Meer ruimte door een looproute naar de verplaatste bloemenhoek. Na binnenkomst ziet u nu meteen ons assortiment vazen en potten. We laten nu maximaal 3 klanten in de winkel toe. Kijk eerst naar binnen, want misschien bent u de vierde klant.

Upgrade binderij

Wij zijn benieuwd of jullie ook deze verandering opmerken. Naast het omzetten van de winkel hebben wij een upgrade doorgevoerd van onze binderij. Frisse kleuren op de muren, werktafels en vloer. In de binderij is nu ook ruimte gemaakt om in alle rust rouwwerk of bruidswerk te bespreken.

“Ik zie en zie wat jij niet ziet! En de kleuren zijn ….”

Bloemsierkunst Groeneveld aanpassing bloemenwinkel
Bloemsierkunst Groeneveld bezorging met persoonlijk contact

Particulier abonnement

Heeft u ouders op leeftijd en wilt u ze regelmatig een hart onder de riem steken? Met de nieuwe corona maatregelen van 18 augustus is het nog steeds niet makkelijk voor iedereen om zijn ouders, vader of moeder of andere geliefden te bezoeken. Er zijn nu beperkingen voor thuis bezoek en voor een bezoek aan een zorginstelling.

In ons verzorgingsgebied zijn Westerholm ZorgCentrum, Woonzorgcentrum de Zonnehof, Zorg- en welzijnsorganisatie ZINN en Nieuw Erasmusheem gevestigd. Informeer naar de mogelijkheden van een particulier abonnement voor uw ouders.

Steeds opnieuw iemand blij maken met bloemen

Zeg, dankjewel voor het oppassen

Wie wil jij bedanken voor het verzorgen van je huisdier en planten? De zonnebloemen staan klaar of tijdens het bijpraten over de vakantie maken wij een mooi zomers veldboeket voor u klaar.

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers,
mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van seizoenen, feestdagen, activiteiten en workshops.

Bloemen bestellen

Online, bel, of kom langs in onze gezellige winkel. Wij helpen u met passie.

7 Dagen vaasgarantie

Wat moet u doen, nadat u uw boeket of bloemstuk in huis heeft gekregen.

Onze richtlijnen voor winkelbezoek zijn:

  • onze winkeldeur staat open;
  • kijk voor het binnentreden eerst naar binnen;
  • ziet 3 klanten en bent u nr. 4? Blijf dan buiten.

Onze voorkeuren voor bestellen zijn:

  • bel uw bestelling, wij vinden het persoonlijk contact prettig in de afstemming van uw wensen;
  • bestel tijdig, bij voorkeur 2 of 3 dagen voor afhaling of bezorging i.v.m. de inkoop van snijbloemen en planning van de bezorgroute.

Deurkruk schoonhouden

Elkaar geen hand geven

Sociale afstand 1,5 meter

Pinapparaat schoonhouden

Ontsmetting doekjes gebruiken

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722