Verticale kruidentuin

LivePicture GO is ook heel goed geschikt voor kruiden.
Maak lekkere gerechten met verse kruiden.

Verse kruiden binnen handbereik, maak met de LivePicture GO een verticale kruidentuin

LivePicture GO, het levende schilderij voor binnen en buiten, is naast planten ook heel goed geschikt voor kruiden. Op deze manier heb je altijd verse kruiden bij de hand en maak je in een handomdraai de meest lekkere gerechten met verse kruiden.
De LivePicture GO biedt ruimte aan 4 tot 6 kruiden of planten. De lijst van de LivePicture GO dient als waterreservoir wat betekent dat de kruiden voldoende water hebben voor ruim 4 weken. Via het vulgat voorzie je de LivePicture GO van water. Een rood gietertje verschijnt aan de onderkant van de LivePicture GO wanneer de planten meer water nodig hebben.

Voeg op speelse wijze verticaal groen toe aan je woon-, leer of werkomgeving.

Bloemsierkunst Groeneveld - verticaal groen met kruiden

Verse kruiden voor elke keuken, tuin of balkon

De LivePicture GO kan zowel binnen aan de muur als buiten tegen de wand bevestigd worden. Een verticale tuin neemt weinig ruimte in beslag en is hierdoor geschikt voor elke keuken, tuin of balkon. Zorg dat er voldoende (zon)licht aanwezig is, dit is belangrijk voor de groei van de planten of kruiden.

Altijd verse kruiden in een handomdraai

Kruiden zoals peterselie, munt, rozemarijn, oregano, basilicum plant je eenvoudig in de sleuven van de cassette. Zorg dat de wortels goed nat zijn. Zodra de cassette beplant is klik je deze eenvoudig in de lijst en creëer je een verticale kruidentuin.

Bloemsierkunst Groeneveld - verticaal groen met kruiden

LivePicture GO plantenschilderij

Bloemsierkunst Groeneveld is leverancier voor de innovatieve modulaire indoor groensystemen van Mobilane. Voor binnen en buiten als alleenstaande of modulaire toepassing. Een verticale tuin voor binnen en buiten. Eenvoudig en snel te monteren. Geschikt voor huiskamer, kantoor of tuin. Alles-in-1 systeem en inclusief planten. Ook geschikt voor school, hotel, restaurant, receptie, kantine, lounge, wachtruimte, werkplek.

Verticale tuin voor binnen en buiten. Eenvoudig en snel te monteren. Geschikt voor huiskamer, kantoor of tuin. Alles-in-1 systeem en inclusief planten.

Voor in huis

Verticale tuin voor binnen en buiten. Eenvoudig en snel te monteren. Geschikt voor huiskamer, kantoor of tuin. Alles-in-1 systeem en inclusief planten.

Voor op kantoor

Bloemsierkunst Groeneveld verticaal groen livepicture GO

Voor horeca

Duurzame materialen

LivePicture GO is gemaakt van duurzame materialen en 100% recyclebaar.

Zuinig in waterverbruik

Het waterreservoir in de LivePicture GO voorziet de planten ± 4 weken van water.

Schone en gezonde lucht

De planten in de LivePicture GO zorgen voor een schone lucht en gezond binnenklimaat.

Wij staan voor

vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid

Neem contact met mij op voor verticaal groen

Kies gewenste verticaal groen

Bezorging

We bezorgen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Zondag zijn we gesloten.
Bestellen voor 12:00 uur is bezorgen op dezelfde dag.

Bezorgkosten

Per bestelling zijn bezorgkosten van toepassing op basis van één bezorglocatie in onze bezorgregio. Bezorging op één bezorgadres is gratis bij een bestelling boven € 50.

Bezorgregio

De bestellingen worden uitsluitend in onze bezorgregio door onze bloembezorgservice uitgereden. N.B. De bestelde artikelen worden niet per post of pakketservice verstuurd.

Bezorgplaatsen

Onze bezorgregio bestaat uit de volgende plaatsen: Haren, Aduard, Assen, Bedum, Bunne, Dorkwerd, Donderen, Eelde, Paterswolde, Eelderwolde, Engelbert, Foxhol, Garmerwolde, Glimmen,Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Kolham, Kropswolde, Lageland, Leek, Middelbert, Midlaren, Noordhorn, Noordlaren, Noordwolde, Onnen, Peize, Peizermade, Roden, Sappemeer, Scharmer, Ten Boer, Tynaarlo, Vries, Waterhuizen, Westerbroek, Yde / De Punt, Zuidhorn, Zuidlaren en Zuidwolde.

Landelijk bezorgen via Fleurop

Wij zijn lid van Fleurop. Buiten onze bezorgregio, bezorgen wij de bloemen met Fleurop. Wij verzenden uw bestelling nationaal en internationaal naar andere lokale vakbloemisten, die vervolgens het boeket samenstelt en bezorgd op locatie. U kunt uw bestellingen buiten onze bezorgregio telefonisch doorgeven via 050-5350722.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722