Hoe is jullie vakantie geweest?

Zeg, dankjewel voor het oppassen

Hoe is jullie vakantie geweest?

Wij hebben genoten van Denemarken. De kust van West Jutland gaf ons rust, zee en strand. Bij diverse dorpjes aan de kust over het stand wandelen en struinen naar stenen en schelpen. De wind door onze haren en genieten van de zee bij windkracht 8.

Natuurlijk waren we ook op bedrijfsbezoekjes bij onze Deense collega’s. Zo ook bij onze Interflora collega ‘Din Blomsterhandvaeker’ in Thisted. Voor Fleurop Nederland is de Interflora Denemarken een voorbeeld voor Fleurop2020. Naast bloemen bezorgt de Interflora bloemist in Denemarken ook vele andere cadeaus voor speciale gelegenheden, zoals bloemen, chocolade, wijn en teddyberen. De stijl van een bloemenwinkel was voor ons herkenbaar, echter de sfeer de bloemen ontbreekt. Hierdoor beseffen wij dat wij als Nederlandse bloemist ons gelukkig mogen prijzen met ons diverse aanbod van vele soorten verse snijbloemen voor een optimale winkelbeleving.

Thuisgekomen hebben wij onze Deense souvenirs, zoals de verse honing en onze gevonden schelpen en stenen, uitgedeeld aan onze ‘oppassers’ en familie. Inmiddels zijn de verhalen verteld en is de winkel weer ingericht met verse bloemen en planten.

Zeg, dankjewel voor het oppassen

Wie wil jij bedanken voor het verzorgen van je huisdier en planten? De zonnebloemen staan klaar of tijdens het bijpraten over de vakantie maken wij een mooi zomers veldboeket voor u klaar.

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers,
mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van seizoenen, feestdagen, onze activiteiten en onze tips.

Bloemen bestellen?

Bel , of kom langs in onze gezellige winkel. Wij helpen u met passie.

050-5350722

 

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722