Vier het ouderschap

Geniet van de gelukmomentjes. Het zijn dagelijkse momentjes, die – als je erop let – makkelijk te herkennen zijn. Ze toveren een glimlach op ons gezicht.

.

Vier het geluk van ouderschap

Toen we de winkeldeur voor het eerst openden in maart 2018 veranderde onze dagroutine. Benthe was toen 5 jaar oud en ze was onwennig in haar nieuwe omgeving. U heeft haar vast een keer gezien. Ze knutselt nu graag met het inpakpapier en de stickertjes. Daar genieten wij van.

Geniet nu het kan. Door het jaar heen staan we er – door alle bezigheden van de dag – er niet altijd bij stil. Opstaan, op tijd verstrekken, naar school brengen, naar de winkel, ophalen, snel boodschappen doen, de avondmaaltijd en hup naar bed. Deze dagen zijn niet te tellen tijdens het prille ouderschap. Alles gaat in een stroomversnelling. Maar genieten we ook?

Geniet van de gelukmomentjes

Zulke momenten kunnen groot zijn, zoals haar geboorte. Ons ouderschap kent zijn beslommeringen maar ook de mooie momenten. De eerste stapjes, de eerste woordjes en grapjes. Naast de fiets rennen en met hartkloppingen loslaten. Ohh pas op, die auto @&#!. Samen op vakantie en samen leuke dingen doen. Het zijn dagelijkse geluksmomentjes, die als we erop letten makkelijk te herkennen zijn. Ze toveren een glimlach op ons gezicht.

Waardeer het ouderschap

Als je het herkent is het geen kunst om van het ouderschap te genieten. Het ultieme is wel dat je kind dit ook herkent. Je lief toespreekt, je knuffelt of op gezette tijden je helpt met alledaagse taken. Of samen dingen gaan ondernemen zoals een wandeling. 

Of dat we één keer per jaar Moederdag samen vieren. Om je Moeder te waarderen voor haar geduld en haar levenslessen. Met een bos bloemen, een ontbijtje op bed en een dikke gemeende knuffel. Benthe is nu 6 jaar en gaat dat hopelijk ook voor mij doen.

Wij genieten van Benthe!
Clarissa & Ronald

Samen genieten!

Zij had ingepakt en nam mij mee op picknick.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van seizoenen, feestdagen, onze activiteiten en onze tips.

Bloemen bestellen?

Bel , of kom langs in onze gezellige winkel. Wij helpen u met passie.

050-5350722

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers, mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722