Duurzaam groen kerstgeschenk

Gun uw medewerkers of relaties een prettige werk- of leefomgeving.

Geef een uniek duurzaam groen kerstgeschenk

Op zoek naar een duurzaam kerstgeschenk voor medewerkers of relaties? LivePicture GO is een uniek kerstgeschenk dat op eenvoudige wijze groen toevoegt aan elke werk- en leefomgeving.

LivePicture GO

LivePicture GO is een uniek en innovatief groensysteem voor echte planten voor elke wand. Je hoeft geen groene vingers te hebben voor de verzorging van de planten, de leegmelder geeft aan wanneer het waterreservoir gevuld mag worden. De watervoorraad is voldoende om de planten ± 4 weken van water te voorzien. Door de capillaire werking van de plantcassette worden de planten voorzien van de juiste hoeveelheid water.

Een groene werkplek

Niet alleen op kantoor maar ook thuis is een groene werkplek belangrijk. Zo zorgen planten voor minder stress, helpen ze bij een goed humeur en zorgen ze voor een betere concentratie. Lees meer over de voordelen van planten in huis.

Snel leverbaar

De LivePicture GO is snel leverbaar in de kleuren White, Bamboo Black en Bamboo Natural. De LivePicture GO Bamboo is gemaakt van duurzame bamboe vezels. Bamboe is een natuurlijk en duurzaam materiaal en weinig belastend voor het milieu. Bamboe is biologisch afbreekbaar en 100% recyclebaar. Door dit natuurlijke en duurzame materiaal is elke LivePicture GO Bamboo uniek. Niet alleen de planten, maar ook de lijst maken de de LivePicture GO Bamboo echt groen.

Makkelijk in gebruik door een waterreservoir voor circa 4 tot 6 weken.

Bloemsierkunst Groeneveld - LivePicture GO
Verticale tuin voor binnen en buiten. Eenvoudig en snel te monteren. Geschikt voor huiskamer, kantoor of tuin. Alles-in-1 systeem en inclusief planten.

Voor in huis

Verticale tuin voor binnen en buiten. Eenvoudig en snel te monteren. Geschikt voor huiskamer, kantoor of tuin. Alles-in-1 systeem en inclusief planten.

Voor op kantoor

Bloemsierkunst Groeneveld verticaal groen livepicture GO

Voor horeca

Duurzame materialen

LivePicture GO is gemaakt van duurzame materialen en 100% recyclebaar.

Zuinig in waterverbruik

Het waterreservoir in de LivePicture GO voorziet de planten ± 4 weken van water.

Schone en gezonde lucht

De planten in de LivePicture GO zorgen voor een schone lucht en gezond binnenklimaat.

Innovatief

LivePicture GO van Mobilane is een verticaal plantensysteem met een uniek geïntegreerd waterreservoir; een ‘schilderij’ van levende planten aan de muur. Dankzij het innovatieve watergeefsysteem wordt de beplanting zo’n vier weken voorzien van water en meststoffen, speciale indicatoren melden of er water bijgevuld dient te worden en wanneer het reservoir vol is.

LivePicture GO is geschikt voor toepassing binnen en buiten. In het recyclebare, kunststoffen frame (51,6 x 51,6 cm) wordt een verwisselbare cassette, met planten naar eigen keuze, geplaatst. Het frame is standaard verkrijgbaar in de kleur wit. De LivePicture GO is gepatenteerd.

Wereldprijs

De LivePicture GO is beloond met de prestigieuze Red Dot Award in de categorie ‘High Quality Design’. De Red Dot Design Award is een bekende internationale designprijs, uitgereikt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in het Duitse Essen. De jury heeft de LivePicuture GO uit ruim 6.000 inzendingen uit 59 landen beoordeeld.

Basis uitvoering

  • Materiaal lijst: ASA.
  • Plantcassette: EPP (Expanded Polypropylene).
  • Gewicht; 2,7 kg exclusief water en planten en ± 5 kg inclusief water en planten.
  • Plantcassette; de verwisselbare plantcassette is voorzien van 2 sleuven die ruimte bieden aan totaal 6 planten (3 planten per sleuf) van potmaat 9 (P9).

Standaard is de plantenlijst verkrijgbaar in de kleur wit. Extra duurzaam is de Bamboo uitvoering in de kleuren Bamboo White (gebroken wit, beige) en Bamboo Black.

Bamboo uitvoering

Materiaal: Bamboo Bioblend, gemaakt van duurzame bamboe vezels.

Bamboe is een natuurlijk en duurzaam materiaal en weinig belastend voor het milieu. Bamboe is biologisch afbreekbaar en 100% recyclebaar.

Door dit natuurlijke en duurzame materiaal is elke LivePicture GO Bamboo is uniek. Niet alleen de planten, maar ook de lijst maken de LivePicture GO Bamboo echt groen.

Kleuren: Bamboo Natural (gebroken wit, beige) en Bamboo Black.

Plantenmix Lemon surprice

  1. Epipremnum ‘Aureum’
  2. Asplenium nidus
  3. Dracaena ‘Lemon Surprise’
  4. Schefflera arboricola
  5. Philodendron scandens
Wij staan voor

vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid

Neem contact met mij op voor verticaal groen

Kies gewenste verticaal groen

Bezorging

We bezorgen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Zondag zijn we gesloten.
Bestellen voor 12:00 uur is bezorgen op dezelfde dag.

Bezorgkosten

Per bestelling zijn bezorgkosten van toepassing op basis van één bezorglocatie in onze bezorgregio. Bezorging op één bezorgadres is gratis bij een bestelling boven € 50.

Bezorgregio

De bestellingen worden uitsluitend in onze bezorgregio door onze bloembezorgservice uitgereden. N.B. De bestelde artikelen worden niet per post of pakketservice verstuurd.

Bezorgplaatsen

Onze bezorgregio bestaat uit de volgende plaatsen: Haren, Aduard, Assen, Bedum, Bunne, Dorkwerd, Donderen, Eelde, Paterswolde, Eelderwolde, Engelbert, Foxhol, Garmerwolde, Glimmen,Groningen, Haren, Harkstede, Hoogezand, Hoogkerk, Kolham, Kropswolde, Lageland, Leek, Middelbert, Midlaren, Noordhorn, Noordlaren, Noordwolde, Onnen, Peize, Peizermade, Roden, Sappemeer, Scharmer, Ten Boer, Tynaarlo, Vries, Waterhuizen, Westerbroek, Yde / De Punt, Zuidhorn, Zuidlaren en Zuidwolde.

Landelijk bezorgen via Fleurop

Wij zijn lid van Fleurop. Buiten onze bezorgregio, bezorgen wij de bloemen met Fleurop. Wij verzenden uw bestelling nationaal en internationaal naar andere lokale vakbloemisten, die vervolgens het boeket samenstelt en bezorgd op locatie. U kunt uw bestellingen buiten onze bezorgregio telefonisch doorgeven via 050-5350722.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722