DutZ deco ballen

Elke DutZ bal is een unica!

De mondgeblazen deco bal is een echte blikvanger!

De DutZ deco ballen zijn perfect om op te hangen voor raam of in de hal. Elke bal heeft een oogje voor ophangen aan een lint of touw. De deco ballen zijn te verwerken in een bloemstuk of krans. DutZ collection heeft deze deco ballen in drie maten en in meerdere kleuren. Zo maak je eenvoudig een opvallende kleurrijke combinatie van verschillende maten en kleuren.

De kleuren van de bij bloemsierkunst Groeneveld beschikbare deco ballen zijn rood en gold luster. De DutZ decoballen zijn mondgeblazen, gemaakt in Europa en in de maten 8cm, 12cm en 15cm leverbaar. Ze zijn te gebruiken als decoratieballen of als kerstballen in de kerstboom.

Elk product kan dus qua kleur en vorm licht afwijken van de afbeeldingen. Kleine afwijkingen zoals belletjes en krasjes zijn geen defecten maar een gevolg van het ambachtelijke proces van traditioneel glasblazen. Ze verrijken het product en geven het een unieke uitstraling.

Elke DutZ bal is uniek en uitgesproken in vorm en kleur.

Wat betekent DutZ?

In het Nederlands staan de letters voor Durf Uitgesproken Te Zijn. Met deze betekenis wil DutZ uitdragen dat hun glaswerk bijzonder is en tot stand komt door het ambacht van glasblazen. DutZ is voor de bloemist onderscheidend. Dat komt mede door de diverse vormen en kleuren en het regelmatig uitbrengen van nieuwe collecties. Ieder seizoen heeft DutZ weer verrassende nieuwe series.

Collectie van DutZ

Vrijwel alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Hierdoor kan DutZ collection© doorgaans snel leveren. De collecties bevatten vazen, potten en schalen.

  • Gekleurd glas
  • Blank glas
  • Glasschalen

DutZ glas collectie vazen van Bloemsierkunst Groeneveld

Nieuwe collectie

Toont alle 35 resultaten

Impressie gevoerde collecties

Vraag naar de beschikbaarheid

De hierboven afgebeelde DutZ collectie is een impressie van het winkel-assortiment van DutZ glas bij Bloemsierkunst Groeneveld. Vraag naar de beschikbaarheid en aanwezige voorraad.

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers,
mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722