Tineke van der Veen

In samenwerking met Bloemsierkunst Groeneveld heeft Tineke van der Veen vier unieke bloemenkaarten ontworpen. Samen met een boeket vertellen ze uw verhaal.

Unieke bloemenkaarten van zomer, herfst en winter bloemen

Bloemsierkunst Groeneveld heeft in samenwerking met kunstenaar Tineke van der Veen een derde serie van unieke bloemenkaarten ontwikkeld. De derde serie van vier stuks zijn kleurrijke herfstbloemen. De eerste serie waren vier kaarten van winterbloemen en de tweede serie vier kaarten van zomerbloemen. Bestel een boeket met één van deze bloemenkaarten. Met de kaart voegt u iets persoonlijks en blijvends toe aan het boeket of bloemstuk.

Tineke van der Veen

Portfolio eigen werk

Tineke van der Veen

Kunst in opdracht

Tineke van der Veen

Cursus en workshop

Tineke van der Veen

Bloemenkaarten Bloemsierkunst Groeneveld zijn getekend door Tineke van der Veen uit Haren / Groningen

“Er is zoveel schoonheid om ons heen om te tekenen of te schilderen. Het geeft heel veel voldoening en plezier om dat te tekenen of schilderen wat je verrast.

Zoals de vruchten van de Eucalyptus, het lijken wel besneeuwde lantaarntjes! Elk seizoen brengt nieuwe verrassingen, unieke vormen, kleuren en combinaties. Aan mij de eer om ze te vereeuwigen zodat u er lekker lang van kunt genieten.

Bij deze kaarten heb ik eerst getekend met potlood, dan geschilderd met aquarelverf en de vormen bevestigd met inkt van de fineliner.
Ik hoop dat u er net zo van geniet als ik.

Al sinds mijn jeugd vind ik het heerlijk om datgene te tekenen en te schilderen wat ik mooi vind. In 2008 heb ik mijn Bachelor in Fine Arts aan de Academie Minerva in Groningen afgerond. Nu woon ik in Haren (nabij Groningen) waar ik graag in mijn zolderatelier of buiten werk.”

Sets van zomer, herfst of winter bloemenkaarten

Onderstaande dubbele kaarten zijn gedrukt op crème papier van formaat 13 x 13 cm met bijbehorende envelop.

Toont alle 3 resultaten

De hierboven afgebeelde Bloemenkaarten collectie is in samenwerking met Tineke van de Veen met zorg samengesteld. De bloemenkaarten zijn exclusief verkrijgbaar bij Bloemsierkunst Groeneveld. Vraag naar de beschikbaarheid en aanwezige voorraad.

Wij staan voor u klaar

Bloemsierkunst Groeneveld maakt als vakkundig bloemist, voor de in Haren en omgeving woonachtige consument en zakelijke afnemers,
mogelijk om mensen te helpen hun gevoel of verhaal te vertellen voor hun geluk of verdriet in een boeket of bloemstuk.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722