Aangescherpte maatregelen coronavirus

Bel uw bestelling door en wij bezorgen de bloemen bij u thuis.

De lente ontwaakt als een boze droom. Op maandag 23 maart 2020 heeft het kabinet aangescherpte maatregelen genomen om het coronavirus verder onder controle te krijgen. Hierdoor zijn wij als bloemenwinkel genoodzaakt om het aantal klanten in de winkel te maximaliseren tot 1 persoon. Hiermee en met de al door ons genomen maatregelen zorgen wij ervoor dat u veilig onze bloemenwinkel kunt betreden.

Onze richtlijn voor winkelbezoek is

  • Onze winkeldeur staat open
  • Kijk voor het binnentreden eerst naar binnen
  • Ziet u 1 klant, blijf dan buiten

Onze voorkeur voor bestellen is

  • Bel uw bestelling, wij vinden het persoonlijk contact prettig in de afstemming van uw wensen.
  • Bestel tijdig, bij voorkeur 2 of 3 dagen voor afhaling of bezorging i.v.m. de inkoop van snijbloemen en planning van de bezorgroute.

Deurkruk schoonhouden

Elkaar geen hand geven

Sociale afstand 1,5 meter

Pinapparaat schoonhouden

Ontsmetting doekjes gebruiken

Wat kunnen wij voor u doen?

Om u voor Pasen en Moederdag optimaal van dienst te zijn vragen wij uw medewerking voor:

  • Winkelbezoek spreiding. In de ochtenden en op maandag, dinsdag en woensdag is het rustiger in de winkel.
  • Tijdig bestellen. Bestel uw bloemen een aantal dagen voor de gewenste afhaaldatum of bezorgdatum. Hierdoor kunnen wij tijdig de snijbloemen inkopen en kunnen wij onze dagelijkse bezorgroute beter plannen.
  • Online bestellen. Wij zullen binnenkort meer productafbeeldingen op de website plaatsen van onze te bestellen bloemsierkunst voor Pasen.

Alle bijeenkomsten tot 1 juni verboden

Wat betekent deze nieuwe maatregel voor de bloemenbranche?

Pasen

Ten eerste heeft het effect op de Pasen, 12 en 13 april. Dit zal effect hebben op uw paasgevoel doordat u Pasen met uw eigen huishouden / gezin dient te vieren en dat u dit mogelijk niet met uw ouders, vrienden of andere dierbaren kunt vieren.

Moederdag

Ten tweede heeft het effect op Moederdag, zondag 10 mei. Ook voor deze nationale feestdag om het moederschap te vieren valt in deze periode. Een bezoek aan uw moeder kan mogelijk niet doorgaan om haar zelf met een boeket bloemen te verwennen.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet de deur uitgaat voor extra boodschappen of visites. Dat u bijvoorbeeld uw verjaardag niet viert of dat u niet op bezoek gaat bij andere mensen. Wilt u toch een boeket vrolijke bloemen in huis of bloemen laten versturen? Bel dan uw bestelling door voor bezorging op locatie

Lees ook de website van RIVM.NL voor meer informatie. Wij houden u komende week op de hoogte in verband met onze geplande workshops.

Bloemen bestellen?

Bel , of kom langs in onze gezellige winkel. Of bestel online. Wij helpen u met passie.

050 535 07 22