Ontmoet Jacquelien Beishuizen

Leuk en een uitdaging om Bloemsierkunst Groeneveld naar een nog hoger niveau te krijgen.

Wie is Jacquelien Beishuizen

Ze was toe aan een nieuwe uitdaging en werkt nu in Haren. Jacquelien heeft haar nieuwe uitdaging gevonden bij Bloemsierkunst Groeneveld. Ze trok begin juni haar wandelschoenen aan en liep vanaf Eelde Paterswolde naar Haren voor een bezoek aan de bloemenwinkel aan de Kromme Elleboog. Deze kennismaking smaakte naar meer en nu maakt ze voor u de mooiste boeketten.

In Haren kan ik me verder ontwikkelen en 100% met bloemen bezig zijn

“Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Dat heb ik gedaan als mede eigenaar van ‘Villa Kakelbont wonen en bloemen’. 20 Jaar was ik mede eigenaar van deze kleurrijke winkel in Eelde Paterswolde. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de styling van de winkel en etalages. Maar bovenal heb ik hier veel bloemwerk mogen maken. Bruidswerk en ook rouwwerk. In het bloemisten vak vindt ik het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Om je verder te ontwikkelen. En dat is wat ik hier bij Bloemsierkunst Groeneveld ga doen: 100% met bloemen bezig zijn in een bloemenwinkel die staat voor vakmanschap en kwaliteit.“

Bij Villa Kakelbont wonen en bloemen te Eelde Paterswolde heb ik meer dan 20 jaar ervaring opgedaan. In styling van de winkel en etalage, maar bovenal veel bloemwerk. Mijn uitdaging is om Bloemsierkunst Groeneveld naar een nog hoger niveau te krijgen”

Een bloemist met ruim 20 jaar ervaring

Ik vindt het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Mezelf verder te ontwikkelen. Bij Bloemsierkunst Groeneveld kan ik 100% met bloemen bezig zijn.

Personalia

Naam: Jacquelien Beishuizen
Leeftijd: 56 jaar
Woont in: stad Groningen.
Woont samen: met Henk.
Haar hobby’s zijn: tuinieren, schilderen/tekenen, fotografie en natuurlijk alles met bloemen.

Lekker uitwaaien

Naast dat ik thuis ook regelmatig met tuinieren bezig ben, gaan we graag naar de kust en de Waddeneilanden. Strand is voor ons belangrijk. Lekker uitwaaien.

Van Stad Groningen naar Haren via Eelde Paterswolde

Altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen.

Ik ben meer dan 20 jaar als mede eigenaar werkzaam geweest bij Villa Kakelbont wonen en bloemen te Eelde Paterswolde. Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging ben ik in Haren bij Bloemsierkunst Groeneveld gaan kijken. En nu fiets ik 4x per week van Groningen naar Haren.

Villa Kakelbont wonen en bloemen

Bloemsierkunst Groeneveld

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722