Wie is Tineke?

Ik ben dus Tineke. Tineke Offerein, een nieuw gezicht in de bloemenwinkel van Bloemsierkunst Groeneveld te Haren.

Wie is Tineke Offerein

“Ik ben dus Tineke. Tineke Offerein, een nieuw gezicht in de bloemenwinkel van Bloemsierkunst Groeneveld te Haren. Bij deze een korte introductie over wie ik ben, wat ik gedaan heb in mijn leven, waar ik vandaan kom en waar ik naar onderweg ben.”

Net zeventien, op kamers in Groningen en studeren bij Minerva

“Meer dan dertig jaar geleden ben ik geboren in Zuidwolde, onder de rook van Hoogeveen. Er is niks mis met Zuidwolde, maar wat was ik blij toen ik, net zeventien geworden, in Groningen op kamers kon en in kon studeren bij Academie Minerva. Hele leuke tijd gehad. Veel geleerd ook, maar niet direct iets wat brood op de plank zou kunnen brengen. Lang verhaal kort: Na nog mijn propedeuse kunstgeschiedenis gehaald te hebben kwam ik op het idee om maar iets met bloemen te gaan doen. Ook heel creatief, per slot van rekening.“

“Begonnen bij Stoffer Veurman aan, toen nog, de Westersingel, begon het halverwege de jaren “90 te kriebelen en ben ik aan de Prinsesseweg begonnen met mijn eigen zaak; Prins’lijk Groen. Hadden we privé niet een bak tegenslag gehad, dan had ik dat waarschijnlijk nog gedaan. Soms echter, lopen dingen wat anders dan voorzien. Voor mij betekende dat uiteindelijk een hernieuwde samenwerking met Stoffer Veurman, thans gevestigd in Helpman aan de Van Van Iddekingeweg.”

Wat het bloemenvak betreft: vanaf 1992 ben ik bloemist en nu ben ik dus hier bij Bloemsierkunst Groeneveld. En daar ben ik heel blij om. Ik was toe aan een andere omgeving.”

Een bloemist met bijna 30 jaar ervaring

In de jaren 90 begonnen bij Stoffer Veurman en daar 16 jaar als bloemist gewerkt en 13 jaar als zelfstandig bloemist Prins’lijk Groen aan de Prinsesseweg.

Een bloemist met bijna 30 jaar ervaring

In de jaren 90 begonnen bij Stoffer Veurman en daar 16 jaar als bloemist gewerkt en 13 jaar als zelfstandig bloemist Prins’lijk Groen aan de Prinsesseweg.

Personalia

Naam: Tineke Offerein
Leeftijd: 53 jaar
Woont in: Peize.
Woont samen: met Wim.
Kinderen: Finn, Mees en Teuntje.
Haar hobby’s zijn: Zuid Europa, lekker eiten en drinken, tuinieren en natuurlijk alles met bloemen.

Wonen in Peize

Wonen doen we sinds dik een jaar in Peize. Daar hebben we een heel lelijk huis gekocht wat we verbouwd hebben tot iets moois en comfortabels. Op een heel mooie plek, met uitzicht op de Onlanden. We kijken vanuit onze woonkamer recht de natuur in. Af en toe loopt er een hert in de tuin.

Van Zuidwolde naar Groningen en nu wonend in Peize

Wonen doen we sinds dik een jaar in Peize. Daar hebben we een heel lelijk huis gekocht.

Privé ben ik getrouwd met Wim. Samen hebben we drie kinderen. Twee jongens en een meisje. Finn (21), Mees (volgende week 18) en Teuntje (13).

Wonen doen we sinds dik een jaar in Peize. Daar hebben we een heel lelijk huis gekocht wat we verbouwd hebben tot iets moois en comfortabels. Op een heel mooie plek, met uitzicht op de Onlanden. We kijken vanuit onze woonkamer recht de natuur in. Af en toe loopt er een hert in de tuin.

We zijn dol op Zuid Europa en gaan daar dan ook elk jaar heen. Lekker eten en drinken zijn ook belangrijk. Net zoals lezen en lekker af en toe netflixen. De tuin – hier in Peize hebben we een flinke tuin- is inmiddels ook een soort van hobby. Onze voortuin is inmiddels een moestuin. De achtertuin is “work in progress”. We zitten graag in ons tuinhuis en bakken dan vaak pizza’s in onze hout gestookte pizza oven.

Willen jullie meer weten……..? Vraag me wat je wil. Je komt me vanaf nu geregeld tegen waar jullie graag komen. In de authentieke bloemenwinkel Bloemsierkunst Groeneveld.

Openingstijden

maandag 13:30 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten

__________________________

Kromme Elleboog 46
9751 RE Haren

050-5350722